Nestada komt van de eerste letters van Nelleke Staal - van Dam.

Nestada, praktijk voor shiatsu & sjamanisme is dan ook dé manier van hoe ik vanuit de natuurlijke bewegingen / oer oude geneeskunde het liefste mijn vak beoefen . Dit is mijn passie, mijn levensmissie.

Zelf houd ik heel erg van positiviteit, creativiteit en met een portie gezonde humor kom ik de dag door. Ik kies voor liefde voor een ieder, vanuit de pure vrijheid te zijn wie je bent. Door met je beide benen op de buik van Moeder Aarde te blijven, zie ik een ieder groeien naar grote hoogtes, richting Vader Zon en daar voorbij. Om vervolgens weer heerlijk te landen in het Hof van Eden, die we zelf en met elkaar kunnen creëren.

 
Zie hier mijn spontaan opgenomen video over mezelf.
Voor de ondertiteling kun je het beste de video in het YouTube programma bekijken.

Ik hoop je graag te ontmoeten zodat we echt met elkaar aan de slag kunnen. 

Opleidingen en achtergrond

Vanaf 1985 als leerling A verpleegkundige gewerkt op de afdelingen:
- Gynaecologie
- Urologie
- Orthopedie
- Neurologie
- Interne Geneeskunde
- Algehele Chirurgie
- Longafdeling
- Kraamafdeling
- Kinderafdeling

Vanaf 1990 als doktersassistent gewerkt op bij diverse ziekenhuizen en huisartsen, met naast veel administratie de belangrijkste werkzaamheden:
- Bloedafname
- Maken van ECG
- Bloeddruk metingen
- Urine onderzoek
- Wondverzorging
- Assisteren bij klein chirurgische ingrepen

Vanaf 1995 verzorgde ik al de praktijklessen bij de opleiding tot doktersassistent van het ROC Mondiaan, alwaar ik in 2000 mijn docent bevoegdheid bij de Hogeschool Fontys Rotterdam behaalde

Vanaf 2008 ben ik shiatsu docent op de Namikoshi Shiatsu school CSMBK te Den Haag geweest , alwaar ik in 2012 mijn Europees Namikoshi Instructeur diploma behaalde te Madrid en later ook in het bestuur van de CSMBK kwam

Vanaf 2017 ben ik als zelfstandige gestart met Nestada Modulair Shiatsu Onderwijs
Ik heb ondertussen vele modules gemaakt en met veel liefde gedeeld, zowel in groepsverband in de dojo, op het strand of tijdens de vele reizen, als ook sinds 2020 online.
Zoals:
- Basis Shiatsu / energiebanen (waar en hoe stromen ze door je lichaam)
- Huis-Tuin-Keuken Shiatsu (hoe kan je zelf de kleine dagelijkse ongemakken te lijf gaan, vanuit de energiebanen gezien)
- Meridianen (passend per seizoen een energiebaan-koppel ervaren en herkennen - Stralend door de Seizoenen)
- Wondermeridianen vanuit de I Ching (Denk niet zwart-wit)
- Meditaties (hoe start je daar eigenlijk mee?)

De gevolgde opleidingen of workshops:
1988 Traditionele Thaise Massage opleiding in Chang Mai te Thailand
2006 Klassieke Shiatsu Therapeuten opleiding te Nederlandse School voor Klassieke Shiatsu te Den Haag
2008 Sjamanisme basis en jaar opleiding bij Spirit Company in Nederland
2009 Munay Ki inwijdingen (wil jij deze ook ontvangen?)
2010 Mediumschap en Trance healing
2017 Baarmoeder Heling / Womb Rite
2017 Nusta Karpay inwijdingen te Frankrijk

Gelukkig blijft als de rode draad mijn Shiatsu praktijk altijd op de voorgrond staan.
Tijdens de één op één behandelingen kan ik de nodige ervaring combineren, om zo een op maat geleverde behandeling te kunnen verzorgen. je zult je als herboren voelen. Ervaar het zelf en klik hier voor het maken van een afspraak.