Vuur ceremonie

 

Wat wil jij transformeren?

Alles dat je aan het Vuur geeft transformeert.

Super fijn wanneer je dit heel bewust doet en er volledig achter staat.
Vanuit een veilige kring gaan we met elkaar deze ceremonie tot een mooi samen zijn maken. Ervaar de stilte in jezelf door te luisteren naar wat het Vuur jou te vertellen heeft. Dit lukt niet wanneer we met elkaar een gezellig praatje maken. Liever doe je dat voor of na de ceremonie.

Hoe gaat de ceremonie:
We wachten elkaar op bij de strandslag om gezamenlijk naar een fijn plekje op het strand te gaan. Daar openen we eerst de veilige ruimte door de Krachten van de Windrichtingen en Pacha Mama en Groot Mysterie te vragen bij ons te zijn tijdens deze Ceremonie.

Tijdens de Ceremonie is er naast veel ruimte voor de Stilte ook ruimte voor de klanken van het ritme van de sjamanendrum. Heb jij je eigen drum, ratel, neem deze natuurlijk mee naar de ceremonie. Fijn juist om ze samen te horen zodat wij helemaal één met de oer klank van Moeder Aarde kunnen zijn.

 

 
Na de Ceremonie bedanken we de Krachten van de Windrichtingen, Moeder Aarde (Pacha Mama) en Groot Mysterie (creatie-kracht) weer om daarna gezamenlijk het Vuur met zorg en respect te doven.

Wanneer je Hout hebt voor op het Vuur kun je dit gerust meenemen. Denk ook aan een warm kleed om op te zitten.

Na je aanmelding geef ik de locatie door, daar dit ook mede afhankelijk van het weer is.
Dit kan dus op het strand maar ook bij mij in de tuin zijn.

Hopelijk tot snel bij de Vuur ceremonie.

 
Wil jij erbij zijn of heb je een vraag?
Meld het me via deze knop

Ik heb interesse
Klik op de onderstaande knop wanneer en op welke tijd de ceremonies gepland staan.

Agenda

 
Hieronder zie je de mogelijkheden tot directe betaling voor de ceremonie. Het vaste bedrag is €20,- Weet je meer dan welkom!!
En ook een ieder diegene met een kleine of juist grote beurs, speciaal voor jullie heb ik een 'open' betaal-link gemaakt. Kun je zelf hete bedrag invullen wat de ceremonie je waard is.