Wil je ook met je mede-zusters samen komen?

Alles dat je aandacht geeft, groeit en bloeit en wordt er veel mooier van.

Door met gelijk gestemde in de zomer bijeen te komen, kunnen we van elkaar genieten, leren, doorgroeien en vooral heel veel mooie momenten mee maken.
Met elkaar creëren we een krachtig energieveld.
Je eigen processen zijn zoveel meer dan individuele gebeurtenissen. Door hier samen bij stil te kunnen staan, in een veilige kring van mede vrouwen, is het collectieve geheel zoveel meer voelbaar. En kunnen we het met elkaar veel beter aan.

Voel je welkom om deel te nemen aan de diverse thema's:
- Dankoffer maken en aan de natuur terug geven (Despacho met Vuur, Aarde of Water Ceremonie)
- Heilige Boom ceremonie (terug stap oefening in tijd en ruimte)
- Krachtplek creëren en onderhouden (in jezelf en/of je omgeving)

Maar natuurlijk kunnen we ook altijd in overleg naar de behoefte een thema afspreken, zoals het opfrissen van wellicht al eerdere gedane Ceremonies, zoals:
- Baarmoeder Heling
- Banden van Kracht
- Munay Ki
- Nusta Karpay

Of heb je behoefte aan iets specifieks, geef het me door en ik kan er vast samen met jou een passend Vrouwen Samen Zijn van maken.

Hoe gaat de ceremonie:
We wachten elkaar op de afgesproken plek op, om gezamenlijk naar een fijn plekje in de natuur te gaan. Daar openen we eerst de veilige ruimte door de Krachten van de Windrichtingen en Pacha Mama en Groot Mysterie te vragen bij ons te zijn tijdens deze Ceremonie.

Tijdens de Ceremonie is er veel ruimte voor je persoonlijke en elkaars situatie. Opdat we zo veel van elkaar kunnen leren.

Na de Ceremonie bedanken we de Krachten van de Windrichtingen, Moeder Aarde (Pacha Mama) en Groot Mysterie (creatie-kracht) weer om daarna weer gezamenlijk de weg naar huis op te zoeken.

Na je aanmelding geef ik de locatie door, daar dit ook mede afhankelijk van het weer is.
Dit kan dus overal in de natuur in en rondom Den Haag, op het strand maar ook bij mij thuis of in de tuin zijn.

Hopelijk tot snel bij deze krachtige VROUWEN ceremonie.