"Stralend door de seizoenen"

is de verzamelnaam van een online cursus die ik in 2020 begonnen ben.

Bij ieder seizoen behoren specifieke kenmerken, eigenschappen, klachten, wijsheden en natuurlijk ook specifieke energiebanen. En de energie van die banen zijn allen weer herkenbaar in de natuur om ons heen. Zo komen deze twee samen uitgebreid aan bod tijdens de online live momenten. Deze kostbare uren zijn allemaal opgenomen, om zo nog rustig in je eigen tijd terug te kunnen zien. Maar ook af en toe op pauze te zetten, om je eigen ervaring te bekrachtigen of uit te werken voor jezelf. Gemiddeld zijn er 6 tot 10 live video's van 1 vol uur en ook nog zoveel extra opgenomen achtergrond informatie, aanvullingen of wat niet meer. 

Door gebruik te maken van een divers aanbod, zorg je er zelf voor dat de energie weer lekkerder door je lichaam stroomt. Zo neem ik je mee op reis door de natuur tijdens een begeleide meditatie, vouwen we onze handen samen voor een op maat gemaakte mudra, bewegen we ons lichaam zo dat de energiebanen uitgenodigd worden weer stralend te gaan stromen en staan we stil bij de bijzondere tsubo's per energiebaan. Wat een tsubo is leg ik je uit en ook dat alle elementen hun eigen plekje innemen per energiebaan. En om het helemaal compleet te maken, neem ik ook met je door hoe je bij jezelf kunt nagaan of er een disbalans is en hoe die dan weer meer in balans te krijgen. Kortom, te veel voor de 6 lessen, vandaar dat ik ook vaak extra video materiaal toevoeg.

Nestada online cursus

maakt gebruik van het platform op Facebook om de lessen aan te bieden in een besloten groep.
Binnen deze setting is er volop ruimte voor je persoonlijke vragen en begeleid ik je zo op maat.
Deze bijeenkomsten zijn voor alle niveaus te volgen, daar ik samen met jou door de stof van de energiebanen ga.
De video's blijven binnen de groep en kun je zo vaak als je wilt terug zien.
Of tot dat Facebook er mee op houdt of het beleid zal gaan veranderen. Ik zal ervoor zorgen dat de video's te downloaden zijn via mijn Nestada YouTube kanaal, vertrouwende op het niet doorsluizen ervan naar derde. Klik hier voor de vele gratis video's op mijn kanaal. 

Ook zonder Facebook kun je deelnemen. Ik mail je dan de volledige Nestada playlist van het betreffende seizoen, zodat je de video's via YouTube onbeperkt kan zien, terugzien, stil kan zetten en dit alles nog 100 keer.

Een overzicht van alle thema's

Stralend door de LENTE
- het Hout element met de Lever en Galblaas energiebanen
Super bij alle vormen van opgekropte woede, boosheid, moeilijk keuzes kunnen maken en frustraties. Om zo vriendelijk in de daadkracht te stappen. Welkom creatieve inspiratie! 

Stralend door de ZOMER
- het Vuur element met de Hart, Hartbeschermer, Dunne Darm en Drievoudige Verwarmer energiebanen
Super bij een disbalans aan (zelf) liefde, humor, passie en te veel hitte. Om zo geduldig te accepteren en ervaren wat volledige dankbaarheid met je doet.

Stralend door de NAZOMER en de HERFST
Dit is een combinatie van 4 meridianen
- het Aarde element van de Nazomer met de Milt en de Maag energiebanen
Super tof om weer te aarden, de grond onder je voeten te voelen. Te staan voor wie je bent om ook daadwerkelijk weer letterlijk te kunnen stralen. Geen zorgen meer maken of piekeren, maar volledig te vertrouwen in openheid en eerlijkheid. En ook 
- het Metaal element van de Herfst met de Long en Dikke Darm energiebanen
Super om letterlijk en figuurlijk dat los te laten wat je niet meer dient, zoals de slang die in één keer haar huid loslaat, zo ook kunnen wij via onze longen die gekoppeld is aan het grootste orgaan, de huid, ook ons verleden achter ons laten. Om echt in het NU te kunnen ademen. Hier is levensmoed en kracht voor nodig. Kies jij voor rechtvaardigheid?

Stralend door de WINTER
- het Water element met de Nier en de Blaas energiebanen
Super goed bij alle vormen van moeheid, diepe angsten, opgebrand zijn en hormonale disbalansen in de breedste zin van het woord. Nodig jezelf uit om je innerlijke wijsheid weer in stilte te omarmen. Om zo weer de ontspanning te ervaren. 


 

Heb je eerst nog een vraag of wil je iets met me delen?

Klik dan hieronder om dit aan me door te geven.

Ik heb een vraag

 

Hier zie je een voorbeeld video, deze gaat over Stralend door de WINTER

 

 


 

Hier zie je een voorbeeld video, deze gaat over Stralend door de ZOMER

 


 

Je financiële bijdrage voor de online module per seizoen is € 111,- en dan ontvang je ook mijn Nestada YouTube playlist van het seizoen. Omdat ik van Facebook begrijp dat ze gaan veranderen. 
Weet je nu al dat je voor al de 4 de seizoenen wilt gaan, dan krijg je er 1 van mij.

Je kan zo je leven lang de video's blijven kijken en vooral ook steeds meteen met me mee doen tijdens een live les.
Wanneer ik een melding krijg dat het bedrag is ontvangen, stuur ik je direct een lidmaatschapsuitnodiging om aan de besloten Facebook Groep van dat seizoen deel te nemen. Wanneer jij dit bevestigd kun je direct met de stof en de vele extra's aan de slag.
(Mocht je rekeningnaam anders zijn, mail of app me dan eventjes om door te geven dat je hebt betaald.)
Hopelijk tot aan de andere kant van het scherm.


 

 

Mocht je zelf aan de slag willen met de WERKBOEKEN over de energiebanen en bijbehorende seizoenen, klik dan op de knop hieronder en na de betaling van €11,- via I Deal ontvang je direct het werkboek naar keuze in een PDF bestand in je mailbox.
Sla deze wel altijd binnen een half uur op.

De Nazomer heeft wel een eigen werkboek, daar er zo veel over te delen valt.

Heel veel plezier met dit zeer uitgebreide naslagwerk!