Als ik hier druk, voel ik het daar....

Ben je ook zo benieuwd naar wat je bij jezelf kan doen door middel van de energiebanen bij bepaalde klachten?
Wil jij ook een soort A B C voor de meest voorkomende huis-tuin-keuken aandoeningen. En niet lullig bedoeld, maar de zo vaak vele voorkomende klachten zijn ook zo vaak ook echt goed te voor komen.

Dolgraag deel ik met je wat je het beste bij jezelf kan doen, wanneer je een klacht, aandoening of ziekte wilt voorkomen. Of bij al bestaande klachten te verminderen en wellicht helemaal laten verdwijnen.

Zo kom ik bij jou via het beeldscherm in de huiskamer en ontvang je door middel van zelf opgenomen video's, wat je zelf het beste kan doen bij bepaalde klachten. Je kan direct de kennis vanuit de energiebanen die in een ieder aanwezig is, bij jezelf gaan toepassen.

Tijdens deze ONLINE CURSUS met de naam: Huiskamer Shiatsu, leer je vooral hoe jezelf te beHANDelen. Door zelf met jezelf 'aan de slag' te gaan, ervaar je aan den lijve waar ik het over heb in de video opnames. Er zal ook veel achtergrond theorie gedeeld worden, maar wel altijd vanuit een hele Hollandse kijk, om deze zo veel omvattende stof ook volledig toe te kunnen passen op jezelf.
 
Hier zie je een voorbeeld video van de module.
Zo kun je meteen zelf zien hoe ik op een Hollandse manier de Westerse en Oosterse kennis en kunde met je deelt.

 
Door het op je eigen moment kunnen zien of terug kijken van de opgenomen video's, ervaar je elke keer weer opnieuw hoe je zelf met je eigen handen en intentie, je klachten weer meer in balans kan brengen. Waarbij het voorkomen-is-beter-dan-genezen principe natuurlijk aan de oorsprong van het werken vanuit de energiebanen ligt.
Dus mocht je door je familie genen 'weten' dat er bepaalde aandoeningen meer voorkomen, neem ze al bij jezelf 'onder-handen'.

Per eenheid behandel ik een onderwerp, zoals:

- Bloeddruk, hoge en lage
- Burn-Out
- Hallux Valgus
- Hielspoor
- Misselijkheid, ook bij zwangerschap
- Oogklachten
- Oorklachten, tinnitis
- Schildklier
- Slapeloosheid

Een ieder die nieuw in de groep komt, kan een klacht doorgeven.
Zo is nu op verzoek de vraag gesteld, of ik wat 'simpele' aandachtspunten kan doorgeven bij bepaalde Huis-Tuin-Keuken klachten. Het A B C is in het leven geroepen.
Dus mocht jij een soort EHBO puntje willen weten, geef het me door.

In deze besloten Facebook Groep heb ik ook diverse extra's geplaatst, waaronder:
Al de video opnames van de 12 klassieke energiebanen. Deze zijn uitgebreid in beeld gebracht. Per energiebaan neem ik met je door de belangrijke tsubo's en de bijzondere werkingen daarvan en ook de vele andere kenmerken van:

- Long
- Dikke Darm
- Maag
- Milt

- Hart
- Dunne Darm
- Blaas
- Nier

- Hartbeschermer
- DrieVoudige Verwarmer (3VV)
- Galblaas
- Lever

Maar ook zit er een reeks van video's bij over hoe je nu het beste MOXA kan toepassen. Wat is het en wat heb je hier voor nodig.
 
Heb je wellicht nog vragen over de online cursus voordat je je aanmeld? Klik dan hieronder om dit aan me door te geven en je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van me.

Mocht je je meteen willen aanmelden? Dit kan door op de betaal link te klikken. Je ontvangt na de verwerking, meestal binnen 3 dagen, je lidmaatschapsverzoek om je aan te melden bij de besloten Facebook Groep: Huiskamer Shiatsu.

Je financiële bijdrage is eenmalig € 77,-
En zolang Facebook bestaat, ben jij lid van de groep.

Maar ook zonder Facebook kun je meedoen.
Je ontvangt dan de link naar de Nestada YouTube besloten playlist van de video's.
 

 
Ik nodig je van harte uit om met elkaar de lijst van de te bespreken aandoeningen uit te bereiden en zie ik je hopelijk snel aan de andere kant van het scherm.