Cursusaanbod


 

Delen is helen.

Hoe fijn is het niet om samen bezig te zijn met dat wat er echt toe doet. Voor mij is het een onderdeel van mijn leven geworden, om de energiebanen zo te laten stromen, dat ik met zo min mogelijk klachten door het leven gaat. Uitgaande dat ieder lichaam het zelf helende vermogen bezit en zelf heel goed 'weet' waar de disbalans zit, kun je er moeilijk meer omheen.

 

 

Al het cursus aanbod wordt zo gegeven, dat een ieder er meer dan welkom is.
- Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar de energiebanen?
- Wil je weten wat ze nu precies voor je kunnen betekenen?
- Ben je benieuwd hoe ze 'werken' of te wel, hoe ze door je lichaam stromen?
- Of wil je zelf bezig zijn, om je fitter te voelen, meer energie te krijgen. Letterlijk.
- Ben je zelf shiatsu leerling of therapeut en wil je je verder blijven verdiepen, verbreden in deze magische Kunst?

De fysiek te volgen cursusaanbod

bestaan uit de wekelijks shiatsu lessen op het Haagse strand van mei tot september.
En de reizen per seizoen naar Herpen of in de zomer op de camping in Hazerswoude

Wil jij meer informatie over de Strand lessen? Klik op de knop

Strand Shiatsu Lessen

Wil jij meer informatie over de lessen tijdens een midweek of weekeinde weg in eigen land? Klik op de knop

Reizen

Het online cursusaanbod

kun je natuurlijk het hele jaar door starten en zo vaak bekijken en toepassen als dat je het zelf wil. Precies op maat en naar wens binnen je eigen tijd en ritme.

De logische opbouw om met de energiebanen aan de slag te gaan en om zo op een laagdrempelige manier kennis mee te maken, is als volgt:

- Leren mediteren, hoe doe je dit nu?? Drie nieuwe reeksen staan voor je klaar, gratis en voor niets via mijn YouTube Nestada Kanaal te zien.

Klik hier voor meer informatie

Mediteren

- De basis energiebanen op de armen, korte video's over de 6 klassieke meridianen die vanuit de romp naar de handen en vanaf de handen naar het hoofd stromen
- De basis energiebanen op de benen, korte video's over de 6 klassieke meridianen die vanuit het hoofd naar de voeten en vanaf de voeten naar de romp stromen

Klik hier voor meer informatie

Basis Meridianen

- Alle 12 de energiebanen stap voor stap en heel uitgebreid uitgelegd aan de hand van de 4 seizoenen. Deze "Stralend door de seizoenen" reeks geeft heel duidelijk per tijd van het jaar al de kenmerken behorend bij de bijpassende energiebanen weer, hoe deze bij jezelf te behandelen en welke speciale tsubo's er niet allemaal zijn en wat ze voor je kunnen betekenen.

Klik hier voor meer informatie

Stralend door de seizoenen

- De vele huis-, tuin en keuken shiatsu tips en tops, vanuit de 12 klassieke energiebanen,
zoals wat zelf te kunnen doen bij o.a. verkoudheid, griep, lage weerstand, hoge en lage bloeddruk, slaapproblemen, stress, bijnier uitputting en veel en veel meer. En sinds kort de start van een heus A B C van ziektebeelden, dus mocht je er één behandeld willen zien, meld je aan.

Klik hier voor meer informatie

Huiskamer Shiatsu

- De leer van de Wonder Meridianen met voor mij de oorsprong van de shiatsu. Deze zeer uitgebreide reeks van meer dan 33 video's start met de basis van de I Ching. Vandaar ook de naam: Denk niet Zwart-Wit.
Je reist van "hoe is het Yin - Yang ontstaan" door tot aan de 8 magische energiekanalen, of te wel de Wonder Meridianen. Je ervaart, leert, herkent en waardeert ze bij jezelf.
Je kan na deze online cursus de wondermeridianen waarnemen, voeden, ondersteunen en behandelen

Klik hier voor meer informatie

Wonder meridianen

Bericht me via de onderstaande knop, wanneer je er meer vragen over hebt of om je aan te melden. Ik kan je zo persoonlijke uitleg geven.

contact