Nestada

Nestada staat voor maatwerk en een persoonlijke behandeling. Ik stem alles af op jouw wens, vraag of klacht.

Tijdens het eerste consult bespreken we je hulpvraag en bepalen we wat er nodig is om je te helpen: shiatsu, sjamanisme of een combinatie daarvan. Zo zorg ik er altijd voor dat jij precies dat ontvangt wat je nodig hebt. Je zult de werking van de behandeling meteen op diverse lagen ervaren zodat je heling direct kan beginnen. Ik nodig je van harte uit om deze ervaring en kwaliteits-tijd aan jezelf kado te doen!


 

Wil je een behandeling boeken?

Vul het formulier in en ik neem snel contact met je op

Shiatsu behandeling plannen


 

De consulten zijn bedoeld om je heerlijk te laten ontspannen. Daarom kies ik ervoor om je minimaal 50 minuten te behandelen. Reken op een dik uur totaal, om ook ervoor en erna de tijd te hebben / nemen voor jou. Het tarief voor deze sessie is 77 euro.

Liever een langere sessie? Dat kan! Vaak combineer ik de langere shiatsu behandeling desgewenst met een klankschaal, de drum of mijn eigen klanken. Reken dan op 90 minuten. Het tarief voor een lange sessie is 99 euro.

Wil je een korte of deel-behandeling voor bijvoorbeeld alleen je nek of rug of een voetreflex-behandeling? Ook dat is mogelijk binnen een afspraak van een 30 minuten. Het tarief hiervoor is 55 euro.

Zo kunnen we precies dat doen, wat voor jou wenselijk is. Altijd in een veilige setting. Met de mogelijkheid om de diepte in te kunnen gaan om wat zich aandient naar boven te laten komen en te verwerken. Zo ga jij altijd ontspannen de deur weer uit!

Ik behandel altijd op afspraak.


 

De praktijk van Nestada, praktijk voor shiatsu & sjamanisme is in de Haagse Zeeheldenwijk gevestigd.
In het Holistisch Centrum Zee van Licht kan ik je een heerlijke behandeling geven. 
Adres: Prins Hendrikplein 18
2518 JC Den Haag

Trek altijd makkelijk zittende, liefst katoenen kleding aan. Dat werkt het fijnste en zorgt voor het meeste profijt van de behandeling.

Nestada is aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen. Daarom worden mijn shiatsu-behandelingen deels vergoed via je aanvullende ziektekostenverzekering. In je polis lees je hier mee over. De factuur ontvang je altijd per mail na de sessie. Voor een sjamanistische behandeling of ceremonie bestaat helaas nog geen vergoeding door de verzekeraars. Deze investering doe je dus helemaal zelf en telt als kado voor jouw lichaam, welzijn en energetische onderhoud. Daarbij: de ‘Wet van Ayni’ is in uitzonderingsgevallen bespreekbaar. Deze wet van wederkerigheid zegt ons dat er altijd iets anders tegenover een sessie kan komen te staan, mocht het via geld niet (helemaal) lukken.

Voor andere behandelingen of inwijdingen lees hier verder...


 

In de zomer kun je op het strand een shiatsu-behandeling bij me boeken. Afhankelijk van het weer (natuurlijk) ben ik er elke maandag-middag. Ieder uur geef ik een ontspannende behandeling terwijl je heerlijk aan de branding ligt. Met al de elementen om je heen ervaar je ze vanbinnen uit nog intenser. Wie wil dit nu niet?

Neem een grote handdoek mee, zodat je voor en vooral na de sessie nog heerlijk kunt blijven liggen. Denk ook aan wat te drinken of eten voor jezelf.

Tarief:

Het tarief voor een strand consult is 77 euro.


 

Wil je een sessie boeken op het strand?

Vul het formulier in en ik plan de dag en tijd met je.

 

Ja, ik wil naar het strand voor een sessie


 

Ben je een lezer en wil je eerst nog wat meer informatie over shiatsu tot je nemen klik dan hier 

En voor meer informatie over sjamanisme  klik je hier 

Of bekijk rustig de video erover.
Laat me weten met een duimpje omhoog hoe je het vind of abonneer je op mijn YouTube pagina. Super TOF! Je ontvangt dan ook altijd de nieuwste video's als eerste. Hier zie je er alvast eentje als voorbeeld, om de spanning in het algemeen te doen verminderen in je gehele lichaam.


 


 


Nestada is aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:RBCZ

rbcz-uni
Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

NVST

nvst-uni
Nederlandse Vereniging voor Soma Therapie

SRBAG

srbag-uni
Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg

CRKBO

crkbo-uni
Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

CPION

cpion-uni
Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland