Nestada

Nestada staat voor maatwerk en een persoonlijke behandeling. Ik stem alles af op jouw wens, vraag of klacht.

Tijdens het eerste consult bespreken we je hulpvraag en bepalen we wat er nodig is om je te helpen: shiatsu, sjamanisme of een combinatie daarvan. Zo zorg ik er altijd voor dat jij precies dat ontvangt wat je nodig hebt. Je zult de werking van de behandeling meteen op diverse lagen ervaren zodat je heling direct kan beginnen. Ik nodig je van harte uit om deze ervaring en kwaliteits-tijd aan jezelf kado te doen!

Elk consult duurt minimaal anderhalf uur. Daardoor hebben we volop tijd om in een veilige setting de diepte in te kunnen gaan. Ook is er voldoende ruimte om wat zich aandient naar boven te laten komen en te verwerken. Zo ga jij ontspannen de deur uit!

Ik behandel altijd op afspraak.


 

Wil je een behandeling boeken?

Vul het formulier in en ik neem snel contact met je op

Behandeling plannen


 

De praktijk van Nestada, praktijk voor shiatsu & sjamanisme is in de Haagse Regentessewijk gevestigd.
Adres: Van Bylandtstraat 102
2562 GD Den Haag
Met gelukkig nog gratis parkeren in de straat tot 18.00 uur.

Tarief:

De consulten zijn bedoeld om je heerlijk te laten ontspannen. Daarom kies ik ervoor om je minimaal een uur te behandelen. Reken op anderhalf uur totaal, om ook ervoor en erna even de tijd te hebben / nemen voor jou. Het tarief voor deze sessie is 77 euro.

Klassieke shiatsu behandeling, 1 uur

Liever een langere sessie? Dat kan! Vaak combineer ik dit met een klankschaal, de drum of mijn eigen klanken. Reken dan op twee uur. Het tarief voor een lange sessie is 99 euro.

Extra lange shiatsu behandeling, 2 uur

Wil je een korte of deel-behandeling voor bijvoorbeeld alleen je nek of rug of een voetreflex-behandeling? Ook dat is mogelijk binnen een afspraak van een uur. Het tarief hiervoor is 55 euro.

Shiatsu deel behandeling, 30 minuten

Een zomerse strand-sessie duurt een uur en kost 66 euro per keer.

Shiatsu op het strand

Trek altijd makkelijk zittende, liefst katoenen kleding aan. Dat werkt het fijnste en zorgt voor het meeste profijt van de behandeling.

Nestada is aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen. Daarom worden mijn shiatsu-behandelingen deels vergoed via je aanvullende ziektekostenverzekering. In je polis lees je hier mee over. De factuur ontvang je altijd per mail na de sessie. Voor een sjamanistische behandeling of ceremonie bestaat helaas nog geen vergoeding door de verzekeraars. Deze investering doe je dus helemaal zelf en telt als kado voor jouw lichaam, welzijn en energetische onderhoud. Daarbij: de ‘Wet van Ayni’ is in uitzonderingsgevallen bespreekbaar. Deze wet van wederkerigheid zegt ons dat er altijd iets anders tegenover een sessie kan komen te staan, mocht het via geld niet (helemaal) lukken.

Voor andere behandelingen of inwijdingen lees hier verder...


 

In de zomer kun je op het strand een shiatsu-behandeling bij me boeken. Afhankelijk van het weer (natuurlijk) ben ik er elke maandag-middag. Ieder uur geef ik een ontspannende behandeling terwijl je heerlijk aan de branding ligt. Wie wil dit nu niet?

Neem een grote handdoek mee, zodat je voor en vooral na de sessie nog heerlijk kunt blijven liggen. Denk ook aan wat te drinken of eten voor jezelf.


 

Wil je een sessie boeken op het strand?

Vul het formulier in en ik plan de dag en tijd met je.

 

Ja, ik wil naar het strand voor een sessie


 

Ben je een lezer en wil je eerst nog wat meer informatie over shiatsu tot je nemen klik dan hier 

En voor meer informatie over sjamanisme  klik je hier 

Of bekijk rustig de video erover.
Laat me weten met een duimpje omhoog hoe je het vind of abonneer je op mijn YouTube pagina. Super TOF! Je ontvangt dan ook altijd de nieuwste video's als eerste. Hier zie je er alvast eentje als voorbeeld, om de spanning in het algemeen te doen verminderen in je gehele lichaam.


 


 
Nestada is aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:

RBCZ
Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

NVST
Nederlandse Vereniging voor Soma Therapie
SRBAG
Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg

CRKBO
Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

CPION
Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland