Nestada

Nestada staat voor maatwerk en een persoonlijke behandeling. Ik stem de shiatsu behandeling altijd af op jouw wens, vraag of klacht.

Tijdens het eerste consult bespreken we je hulpvraag en bepalen we wat er nodig is om je te helpen: shiatsu, sjamanisme of een combinatie daarvan. Zo zorg ik er altijd voor dat jij precies dat ontvangt wat je nodig hebt. Je zult de werking van de behandeling meteen op diverse lagen ervaren zodat je heling direct kan beginnen. Ik nodig je van harte uit om deze ervaring en kwaliteits-tijd aan jezelf kado te doen!

Nestada is aangesloten bij de vele beroepsverenigingen. Daarom worden mijn shiatsu-behandelingen deels vergoed via je aanvullende ziektekostenverzekering. In je polis lees je hier mee over. De factuur ontvang je altijd per mail na de sessie. Voor een sjamanistische behandeling of ceremonie bestaat helaas nog geen vergoeding door de verzekeraars. Deze investering doe je dus helemaal zelf en telt als kado voor jouw lichaam, welzijn en energetische onderhoud. Daarbij: de ‘Wet van Ayni’ is in uitzonderingsgevallen bespreekbaar. Deze wet van wederkerigheid zegt ons dat er altijd iets anders tegenover een sessie kan komen te staan, mocht het via geld niet (helemaal) lukken.


 

Wil je een shiatsu behandeling boeken?

Klik hieronder om direct zelf je shiatsu behandeling te boeken. 

Ja, ik wil direct een afspraak maken

Of vul het formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ik heb eerst nog een vraag

 


 

De Nestada consulten zijn bedoeld om je mee de diepte in te kunnen nemen, zodat alle cellen, systemen en vooral de ruimte daartussen zich ook echt kunnen ontspannen en om in balans te komen, zodat de vernieuwing op elk niveau ook daadwerkelijk meteen merkbaar is. Het tarief voor deze sessie van 90 - 100 minuten is 90 euro.

Mocht je de tijd en ruimte hebben, kun je ook kiezen voor een MAXI behandeling van 2 uur. Het tarief voor deze sessie is 110 euro. 
Vaak combineer ik de langere shiatsu behandeling desgewenst met smudgen vooraf, olie massage van de voeten tot aan de knieën, een klankschaal massage, de drum of mijn eigen klanken. Altijd in afstemming op het moment zelf. 

Wil je een korte of deel-behandeling voor bijvoorbeeld alleen je nek - rug of een olie of voetreflex-behandeling? Ook dat is mogelijk binnen een MINI afspraak van een 60 minuten.  Het tarief voor deze sessie is 70 euro.

Zo kunnen we precies dat doen, wat voor jou wenselijk is. Altijd in een veilige setting. Met de mogelijkheid om de diepte in te kunnen gaan om wat zich aandient naar boven te laten komen en te verwerken. Zo ga jij altijd ontspannen en helemaal met je beide voeten op de aarde, de deur weer uit!

Graag nodig ik je uit op de prachtige en lichte zolder etage voor een volledige shiatsu sessie in mijn nieuwe praktijk. 

Ik behandel altijd op afspraak. 
klik hier voor de online agenda

Voor de meest gekozen Nestada Shiatsu behandeling is er nu ook een strippenkaart,
je ontvangt dan de 5e sessie voor 50 % en je 10e shiatsu behandeling is dan gratis

Of klik direct op de betaal button hieronder.
(de factuur ontvang je na de shiatsu behandeling per mail,
bij de strippenkaart van 5 of 10 sessies ontvang je na de laatste behandeling de factuur, omdat de verzekering al de behandeldagen vermeld wilt zien staan)


 

 

 

Heb je meer behoefte aan een Sjamanistische Ceremonies of Inwijdingen, weet je bij Nestada meer dan welkom,  lees hier verder...


 

Ben je een lezer en wil je eerst nog wat meer informatie over shiatsu tot je nemen klik dan hier 

En voor meer informatie over sjamanisme  klik je hier 

Of bekijk rustig de video erover.
Laat me weten met een duimpje omhoog hoe je het vind of abonneer je op mijn YouTube pagina. Super TOF! Je ontvangt dan ook altijd de nieuwste video's als eerste. Hier zie je er alvast eentje als voorbeeld, om de spanning in het algemeen te doen verminderen in je gehele lichaam.


 


 


Nestada is aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen:



RBCZ

rbcz-uni
Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

NVST

nvst-uni
Nederlandse Vereniging voor Soma Therapie

SRBAG

srbag-uni
Stichting Registratie Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg

CRKBO

crkbo-uni
Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

CPION

cpion-uni
Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland