Ieder mens is uniek. Ieder mens is bijzonder. Ieder mens is lekker eigenwijs.

En juist die EIGEN WIJS HEID heb ik leren omzetten naar zelf goed voor jezelf zorgen. Hier bedoel ik ook echt precies mee wat er staat. Jouw lichaam, ziel en geest zelf weet heel goed wat er aan de hand is. Wat er allemaal goed gaat en hoe vanzelfsprekend al deze processen zijn. Wanneer er dan één klein onderdeel het minder goed doet, dan weet jouw lichaam dit ook. Ze geeft signalen af en toont ons de disbalansen. Het gezonde evenwicht is dan verstoord. Wanneer je hier lang genoeg mee blijft rondlopen, merk je het in allerlei klachten. Hele diverse opsommingen kan ik beschrijven, maar je begrijpt natuurlijk zelf ook, dat het erg persoonsgebonden is, wat er zichtbaar mag worden.

Ik ondersteun je heel graag bij het weer in balans brengen van de natuurlijke stroming.
Door regelmatig een behandelingen in te plannen, voorkom je energetische disbalansen én bereid je je zelf goed voor op alle schommelingen die we van buiten ons zelf ontvangen.

Wil je ook weer lekkerder of beter in de vel blijven of komen?

Je kunt je zelf een behandeling gunnen en ook daadwerkelijk geven.
Door wekelijks, maandelijks of wanneer het past de afspraak in te boeken, weet je lichaam zelf al dat het alle aandacht zal ontvangen wat op dat moment nodig is. 
Dus door klachten van welke aard dan ook vóór te zijn 'voorkom' je al veel. En hier is shiatsu vanuit de oorsprong ook voor bedoeld. Maar ook wanneer er al klachten zijn, kan een sessie veel voor je betekenen.
Ik hoop van harte je te ontmoeten in mijn praktijk, zodat je het zelf kan ervaren.
Klik hier voor meer informatie en de tarieven

Ik wil een behandeling inplannen

Een telefonisch consult is sinds kort ook een optie.
Ik kan je vaak telefonisch ook al aardig op weg helpen. Een vraag over shiatsu, wat je nu bezig houdt of een (lastig) dilemma. We plannen een mooi moment om ook echt de tijd te nemen. Maar ook een energetische behandeling op afstand kan hieronder vallen. Voor die gevallen dat het niet lukt fysiek in mijn praktijk te kunnen komen. Hiervoor vraag ik je wel een financiële bijdrage, die je hier ook meteen kan voldoen.

Directe betaal link telefonisch consult of energietische behandeling op afstand

Daarnaast raad ik je ook aan, om zelf te leren hoe de energiebanen door je lichaam stromen. Ze zelf te ervaren en hier ook dagelijks mee bezig zijn werkt zo helend voor een ieder. Ik begeleid je er graag bij.

Klik hier voor meer informatie of meld je direct aan door op onderstaande knop te klikken.

Ik wil me aanmelden voor de shiatsu lessen

Daarnaast heb ik zelf video's opgenomen over de basis energiebanen die je gratis kunt zien op mijn Nestada YouTube Kanaal.

Ik wil meer over mijn energiebanen leren

Maar je kunt ook mee doen met besloten Facebook Groep met de titel: "Stralend door de seizoenen". Per seizoen zie je de opgenomen live video's over de gekoppelde energiebanen. Met alle bijbehorende kenmerken, Do-In, solo shiatsu, mudra's, meditaties en wat niet meer er bij het seizoen hoort. Altijd ondersteund en gevoed vanuit de natuur. Je kunt hier ook als beginner mee starten, daar ik stap voor stap door de stof ga. Met 6 uitgebreide lessen van een uur weet je al veel over de specifieke energiebanen en vooral hoe je deze bij jezelf kan beHANDelen.

Ik wil stralend door de seizoenen

Voor mocht je benieuwd zijn wat je zelf kan gaan doen bij hele specifieke klachten, zoals o.a. bij verkoudheid, de griep, lage weerstand, kramp in de kuiten, hallux valgus, hoge of lage bloeddruk, suikerziekte en stress gerelateerde klachten als slecht in slaap komen of doorslapen? Meld je dan aan bij de huiskamer groep. Ook dit is een besloten Facebook groep waar ik aan de hand van 13 eerder opgenomen video's van ruim één uur je uitleg geef per ziektebeeld wat dit is en wat je er vanuit de shiatsu zelf mee kan, om meer in balans te komen.

Mocht je je bij de groep hebben aangemeld, kun je zelf ook altijd een klacht of ziektebeeld aandragen en dan maak ik hier een passende video voor je. Zo blijft het aanbod groeien.

Ik doe mee met de huis-tuin-keuken shiatsu

Ben je al meer thuis in de energiebanen en wil je verder met deze oer oude helingsvorm? Dan is de online module "Denk niet zwart-wit" precies op jouw lijf geschreven. Vanuit de oorsprong, de I Ching en de Yin-Yang, zijn de Wondermeridianen ontstaan en deze stromen zo wonderlijk door ieders lichaam. Een groot gemis mocht je hier niet dagelijks mee aan de slag gaan. Juist met de Wondermeridianen kun je door een ogenschijnlijk simpele touch op de energiebaan, een heel systeem weer in balans krijgen en houden. Natuurlijk begeleid ik je tijdens al deze processen ook stap voor stap en kun je al de vragen, ervaringen, etc met elkaar delen. Deze besloten Facebook Groep heet logisch: "Denk niet zwart-wit".

Ik denk niet zwart-wit