Ieder mens is uniek. Ieder mens is bijzonder. Ieder mens is lekker eigenwijs.

 

En juist die EIGEN WIJS HEID heb ik leren omzetten naar zelf heling. Hier bedoel ik ook echt precies mee wat er staat. Jouw lichaam zelf weet heel goed wat er aan de hand is. Wat er allemaal goed gaat en hoe vanzelfsprekend al deze processen zijn. Wanneer er dan één klein onderdeel het niet zo goed doet, dan weet het lichaam dit ook. Geeft signalen af en toont ons de disbalansen. Het gezonde evenwicht is dan verstoord. Wanneer je hier lang genoeg mee blijft rondlopen, merk je het vanzelf in allerlei klachten. Hele diverse opsommingen kan ik beschrijven, maar je begrijpt natuurlijk zelf ook, dat het erg persoonsgebonden is, wat er zichtbaar mag worden.

 

Ik ondersteun je heel graag bij het weer in balans brengen van de natuurlijke stroming.
Door regelmatig een behandelingen in te plannen, voorkom je energetische disbalansen én bereid je je zelf goed voor op alle schommelingen die we van buiten ons zelf ontvangen.

 

 

Wil je ook weer lekkerder of beter in de vel komen???

 

Je kunt je zelf een behandeling gunnen en ook daadwerkelijk geven.
Door wekelijks, maandelijks of wanneer het ons past de afspraak in te boeken, weet je lichaam zelf al dat het alle aandacht zal ontvangen wat op dat moment nodig is.
Dus door klachten van welke aard dan ook vóór te zijn 'voorkom' je al veel. En hier is shiatsu vanuit de oorsprong ook voor bedoeld. Maar ook wanneer er al klachten zijn, kan een sessie veel voor je betekenen.
Ik hoop van harte je te ontmoeten in mijn praktijk, zodat je het zelf kan ervaren.

 

Ik wil een behandeling inplannen

 

Een telefonisch consult is sinds kort ook een optie.
Ik kan je vaak telefonisch ook al aardig op weg helpen. Een vraag over shiatsu, wat je nu bezig houdt of een (lastig) dilemma. We plannen een mooi moment om ook echt de tijd te nemen. Hiervoor vraag ik je wel een financiële bijdrage, die je hier ook meteen kan voldoen.

 

Directe betaal link telefonisch consult

 

Daarnaast raad ik je ook aan, om zelf te leren hoe de energiebanen door je lichaam stromen. Ze zelf te ervaren en hier ook dagelijks mee bezig zijn werkt zo helend voor een ieder. Ik begeleid je er graag bij.

 

Dit doe ik door wekelijks op het strand bijeen te komen om in anderhalf uur tijd de energiebanen van het seizoen met je door te nemen. Ze uit te nodigen om weer helemaal te stromen en je zo te ondersteunen in het zelf helende vermogen van ieders lichaam.

 

Klik hier voor meer informatie of meld je direct aan door op onderstaande knop te klikken.

 

Ik ben bij de shiatsu lessen op het strand

 

Daarnaast heb ik zelf video's opgenomen over de basis energiebanen die je gratis kunt zien op mijn Nestada YouTube Kanaal.

 

Ik wil meer over mijn energiebanen leren

 

Maar je kunt ook mee doen met de groep die wekelijks bijeenkomt en zo mijn live lessen online volgt. Dit is een besloten Facebook Groep met de titel: "Stralend door de seizoenen". En logisch per seizoen behandelen we dan de energiebanen die hieraan gekoppeld zijn. Met alle bijbehorende kenmerken, Do-In, solo shiatsu, mudra's, meditaties en wat niet meer er bij het seizoen hoort. Altijd ondersteund en gevoed vanuit de natuur. Je kunt hier ook als beginner mee starten, daar ik stap voor stap door de stof ga. Met 6 weken weet je al veel over de specifieke energiebanen en vooral hoe je deze bij jezelf kan beHANDelen.

 

Ik wil stralend door de seizoenen

 

Voor mocht je benieuwd zijn wat je zelf kan gaan doen bij hele specifieke klachten, zoals bij verkoudheid, de griep, lage weerstand, kramp in de kuiten, hallux valgus, hoge of lage bloeddruk, suikerziekte en stress gerelateerde klachten als slecht in slaap komen of doorslapen? Meld je dan aan bij de huiskamer groep. Ook dit is een besloten Facebook groep waar ik aan de hand van 13 eerder opgenomen video's je uitleg geef per ziektebeeld wat dit is en wat je er vanuit de shiatsu zelf mee kan, om meer in balans te komen.

 

Mocht je bij de groep komen, kun je zelf ook altijd een klacht of ziektebeeld aandragen en die maak ik dan voor je. Zo blijft het aanbod groeien.

 

Ik doe mee met de huis-tuin-keuken shiatsu

 

Ben je al meer thuis in de energiebanen en wil je verder met deze oer oude helingsvorm?? Dan is de online module "Denk niet zwart-wit" precies op jouw lijf geschreven. Vanuit de oorsprong, de I Ching en de Yin-Yang, zijn de Wondermeridianen ontstaan en deze stromen zo wonderlijk door ieders lichaam. Een groot gemis mocht je hier niet dagelijks mee aan de slag gaan. Juist met de Wondermeridianen kun je door een ogenschijnlijk simpele touch op de energiebaan, een heel systeem weer in balans krijgen en houden. Natuurlijk begeleid ik je tijdens al deze processen ook stap voor stap en kun je al de vragen, ervaringen, etc met elkaar delen. Deze besloten Facebook Groep heet logisch: "Denk niet zwart-wit".

 

Ik denk niet zwart-wit