Herpen


 

Hier lees je meer informatie over de heerlijke dagen in de natuur waar we per thema de shiatsu & sjamanisme naar hartenlust kunnen combineren.

Thema februari 2021: de LENTE energie.
De Galblaas en Lever energiebanen/meridianen zijn een MUST voor iedereen. Voel hoe ze door je lichaam stromen en welke kwaliteiten ze zo in beweging brengen. Precies in het voorjaar zo super fijn om ze te voeden.

Thema mei / juni 2021: de ZOMER energie.
Tijdens deze dagen samen zijn in ons vrijstaande 8 persoons huis, gaan we volop 'los' met de 4 energiebanen die alles met de zomerse energie te maken hebben.
Namelijk de Hart, de Hartbeschermer, de Dunne Darm en de DrieVoudige Verwarmer meridiaan/energiebaan.
Door ze zelf te ervaren, te voelen stromen, de kenmerken te duiden en wat niet allemaal meer, vergeet je nooit meer je HART te beschermen. De plek waar al je emoties samen komen.
Mede door de combinatie die we maken vanuit de shiatsu met de diverse sjamanistische rituelen rondom het thema VUUR en dus ook het Vuur element, zullen deze dagen je lang bij blijven.
De dagen zullen we volop benutten met veel zelf en duo shiatsu, Do-In binnen en buiten en het maken van een Despacho om dit dankoffer aan het Vuur te geven. Het is zo'n prachtig natuurgebied. Met hopelijk volop de zon die ons verwarmd.

Thema oktober 2021: de HERFST energie
Tijdens deze dagen laten we de zomerse energie al weer iets achter ons, om zo weer op weg te gaan naar de winter. Maar niet getreurd, deze herfst energie heeft zo veel moois. Denk aan de ondergaande zon, de oogst die je kan plukken om je te voeden, het stille verdriet wat naar buiten mag komen door het te zien en aandacht te geven, waardoor de tranen weer vrij kunnen stromen. Hoe heerlijk is het om dat los te kunnen laten, dat niet meer dient. Maar ons volop gediend heeft tot nu toe. Door volop aandacht te geven aan je Long en Dikke Darm energiebanen kun je aan den lijve ervaren, wat het met je doet, wanneer deze weer lekker stromen.

Thema december 2021: de WINTER energie
In de winter gaan we ons heerlijk terug trekken in deze prachtige natuur van Herpen. Met alle rust en ruimte die een ieder nodig heeft, behandelen we de 2 energiebanen die in de winterse tijd het zwaar te verduren heeft. Namelijk de Nier en de Blaas energiebanen.
 
 
Overdag zullen we bezig zijn om de energiebanen te laten stromen, voeden, vullen, herkennen van de natuurlijke bewegingen en wat niet meer. Dit om zo weer helemaal in jouw eigen kracht te komen en de energie bruisend door je lichaam te voelen stromen. We passen de zelf-shiatsu, duo shiatsu, Do-In, mudra's en meditaties toe. Net daar waar we behoefte aan hebben en hoe het goed voor ons lichaam voelt.

In de avonden is er ruimte voor een ontspannende voetmassage of voor het toepassen van een GEMBER compress of MOXA behandeling. Deze verwarmende wortels zijn zo lekker om te ontvangen. Dus waarom niet als we toch lekker bij elkaar zijn en erna ons bed in kunnen rollen.

De sjamanistische rituelen doen we met elkaar wanneer hier behoefte aan is. Dit ontstaat spontaan vanuit de groep en hoe de energie ons hierna toe beweegt.

Locatie: In een luxe vrijstaand vakantie huis voor 8 personen te Herpen. Met de prachtige natuurrijke omgeving in de achtertuin, waaronder bossen, vennen, heide en zandverstuivingen.
Het huisje heeft 4 twee persoonskamers met 8 losse eenpersoons bedden en 3 badkamers en 1 losse toilet.
In de huiskamer is er vloerverwarming. Ook heeft het huisje als extra een infra rood sauna.

 
Financiën:
Weekeinde is €300,- Start vrijdag rond 16.00 uur tot maandag rond 10.00 uur
Midweek is €400,- Start op maandag rond 16.00 uur tot vrijdag rond 10.00 uur
Hele week is €600,- Start op vrijdag rond 16.00 uur tot vrijdag rond 10.00 uur, met 1 dag zelf te besteden
Kom je met je partner of vriend / vriendin, dan ontvangen jullie ieder €50,- korting

Het bedrag is voor alle lessen en ceremonies, de overnachtingen in een tweepersoonskamer met wastafel, aparte douche ruimte en aparte toilet, incl. de beddengoed en eindschoonmaak, de tax pppn en alle maaltijden. Ben jij een keuken prinses en vind je het fijn om de zorg voor 1 warme maaltijd in de avond op je te nemen, laat het me weten. Zou super zijn, maar dit staat vrij hoor. (Geef het bedrag van de gemaakte kosten door en je ontvang dit direct retour)
Geef ook altijd je eventuele dieet wensen door.

Zelf meenemen: - denk aan wandelschoenen, warme kleding, je shiatsu kleding
- shiatsu handdoek om op te liggen en kleed voor over je heen tijdens het ontvangen van de shiatsu, eventueel kussentjes voor onder je knieën
- baddoeken voor de douche / sauna cabine
- 3 extra handdoeken voor de gember compressen, 1 grote en 2 kleinere
- eventueel je drum, fluit, ratel, je persoonlijke krachtvoorwerpen etc
- warme sloffen, daar er alleen in de huiskamer vloerverwarming is en slippers daar we bij de buitendeur de schoenen uit laten
- eventueel een kleed voor bij het vuur buiten

Zelf zal ik mijn shiatsu behandeltafel en mijn shiatsu stoel meenemen.

Ik wil eigenlijk nu al gaan. Heb er zoveel zin in.
Mijn krachtkaarten en de shiatsu & sjamanistische spullen liggen in ieder geval al klaar.
Hopelijk tot in het Hollandse Brabant.