Vrijstaande 8 persoons villa

 

Hier lees je meer informatie over de heerlijke dagen in de natuur, waar we per thema de shiatsu & sjamanisme naar hartenlust kunnen combineren.

 

Thema voor 2023:

Aangezien ik dit jaar 30 jaar in het vak zit, wil ik een speciale weekeinde en midweek in Herpen, beetje ter feestelijke afsluiter van wel weer een heel bewogen jaar. 
En aangezien ik zelfstandig mag en kan opereren, doe ik mijn eigen verzoeknummertje.. hahaha.. DE WONDERMERIDIANEN

Deze echt wonderlijke energiebanen kun je met en of zonder shiatsu ervaring volgen tijdens deze Herpen Reis dagen.
Wel zal het voor jezelf een pre zijn, mocht je al een beetje of veel kennis hebben over deze oer oude geneeskunst. Klik op de online module Denk niet Zwart-Wit voor de online video's. Of boek deze na de reis, wat jij wil. Alleen dit jaar nog met vette korting.

We behandelen:

  • Leer je eigen lichaam weer kennen / herkennen, door middel van de vlakverdelingen en de 8 bijbehorende Wondermeridianen
  • Het I Ching kaarten dek, wat is jouw persoonlijke trigram op het moment van aankomen te Herpen en welke shiatsu mini behandeling kun je dan bij jezelf uitvoeren
  • Hoe maak je van 2 trigrammen een hexagram, dus, welke fijne behandel sessie kun je nu jezelf al geven? of ontvangen van je Herpen maatje!
  • Door het werpen van de I Ching munten zie je de bewegingen van het moment, wetende dat het enige constante van het leven, de beweging is!!
  • Eenvoudige mudra's per Wondermeridiaan
  • EHBO punten per getrokken kaart, dus hoe en welke meridiaan punten zijn ongekend effectief om toe te passen
  • Naar wens, de gehele Wonderenergiebaan uitvoerig uitgelegd en voorgedaan en op elkaar toegepast.
 

Overdag zullen we bezig zijn om de energiebanen te laten stromen, voeden, vullen, herkennen van de natuurlijke bewegingen en wat niet meer. Dit om zo weer helemaal in jouw eigen kracht te komen en de energie bruisend door je lichaam te voelen stromen. We passen de zelf-shiatsu, duo shiatsu, Do-In, mudra's en meditaties toe. Net daar waar we behoefte aan hebben en hoe het goed voor ons lichaam voelt.

In de avonden is er ruimte voor een ontspannende voetmassage of voor het toepassen van een GEMBER compress of MOXA behandeling. Deze verwarmende wortels zijn zo lekker om te ontvangen. Dus waarom niet als we toch lekker bij elkaar zijn en erna ons bed in kunnen rollen.

De sjamanistische rituelen doen we met elkaar wanneer hier behoefte aan is. Dit ontstaat spontaan vanuit de groep en hoe de energie ons hierna toe beweegt.

Locatie: In een luxe vrijstaand vakantie huis voor 8 personen te Herpen. Met de prachtige natuurrijke omgeving in de achtertuin, waaronder bossen, vennen, heide en zandverstuivingen.
Het huisje heeft 4 twee persoonskamers met 8 losse eenpersoons bedden, één kamer is inclusief een badkamer met douche en toilet en er is één gemeenschappelijke badkamer met een douche, dubbele wastafel en de 1 persoons infra rood sauna ruimte. Alle kamers hebben sowieso een eigen wastafel. En uiteraard nog een aparte toilet op de gang.
In de huiskamer is er vloerverwarming.


 

Financiën:
Weekeinde is €300,- Start vrijdag rond 15.00 uur tot zondag 19.00 uur
Midweek is €400,- Start op maandag rond 15.00 uur tot donderdag 19.00 uur
Wil je een slaapkamer delen? Dan ontvang je €50,- korting per persoon.

Vanaf 2024 moet ik helaas €50,- extra rekenen per boeking in verband met de stijgende kosten van de villa. Dus dan €350,- per weekeinde en €450  voor de midweek.

Het bedrag is voor alle lessen en ceremonies, de overnachtingen in een tweepersoonskamer met wastafel, aparte douche ruimte en aparte toilet, incl. de beddengoed en eindschoonmaak en de tax pppn. De maaltijden doen we met elkaar. Ik neem voor het ontbijt, de lunch en de koffie / thee met de tussendoortjes mee. Voor het diner zou het super zijn wanneer je één warme maaltijd voor 4 personen wilt bereiden. Zo eten we iedere maaltijd lekker divers. Mocht je speciale eet wensen hebben of niet tegen een product kan, neem dan voor jezelf mee, waar jij blij van wordt, dan maken we er met elkaar iedere maaltijd een feestje van. 

 

Zelf meenemen:
- denk aan wandelschoenen, warme kleding, je shiatsu kleding
- shiatsu handdoek om op te liggen en kleed voor over je heen tijdens het ontvangen van de shiatsu
- baddoeken voor de douche / sauna cabine
- 3 extra handdoeken voor de gember of compressen, (1 grote badlaken en 2 kleinere douche handdoek)
- 2 handdoeken voor onder je voeten voor de voetmassage
- warme sloffen of slippers, daar we bij de buitendeur de schoenen uit laten
- eventueel je drum, fluit, ratel, je persoonlijke krachtvoorwerpen etc
- eventueel zwemspullen, we kunnen gaan zwemmen in het meertje of gratis gebruik maken van het zwembad op het terrein van het voor- tot het najaar.

 

Zelf zal ik een shiatsu behandeltafel meenemen. Werk je zelf op een futon of op de shiatsu stoel, in overleg kan die ook mee. Heb je zelf een tafel, stoel of futon over, die makkelijk mee kan, lekker doen! Zo kunnen we tijdens de les momenten het precies voor jou op maat maken.

 

Ik wil eigenlijk nu al gaan. Heb er zoveel zin in.
Mijn krachtkaarten en de shiatsu & sjamanistische spullen liggen in ieder geval al klaar.
Hopelijk tot in het Hollandse Brabant.


 
 

Met in 2023 nog de speciale prijs voor de gehele online module: Denk niet Zwart-Wit

Je kunt met deze stof over de Wondermeridianen zelf en met jezelf direct aan de slag. In kleine stapjes neem ik je mee, vanuit de oorsprong tot aan de gehele oer oude energiebaan. De I Ching wordt herkenbaar in je eigen lichaam, of die van de ander. Hoe fijn is dat, dat je er direct mee aan de slag kunt. Deze stof is voor een ieder te volgen. Juist door de logische opbouw. En het netwerk met mede geïnteresseerde en juist door het te delen leren we er allemaal weer van. Oftewel: Arigato Gonza Masta, wat betekent: Dank je wel voor het mogen leren van elkaar. 

In verband met mijn 30 jaar in het vak dit jaar de gehele module met meer dan 500 uur aan video's niet voor de normale prijs a € 1088, -  en ook niet de al mega aanbieding voor € 444,-  maar tot aan het nieuwe jaar nu nog voor € 88,-

Je ontvangt de link naar de besloten Facebook groep waar je tot aan Facebook blijft bestaan lid van blijft. Hier zie je ook de vele vragen van de bijzondere groep enthousiastelingen die al eerder besloten hebben om mee te doen. Met ook de live opnames, die je rustig terug kunt zien.