Gun jij jezelf een paar dagen met gelijkgestemde?

Waar je helemaal niets hoeft en alles kan.

De combinatie shiatsu en een paar dagen weg werkt zo fantastisch. Door midden in de natuur veel energiewerk buiten te doen, kunnen we deze ook makkelijker binnen in ons gaan ervaren.

Per seizoen behandelen we een apart thema, helemaal in dienst van ons bijzondere lichaam op dat moment, zo wordt deze retraite echt één om nooit meer te vergeten.

We genieten van de shiatsu, de zelf-behandelingen, Do-In, de meditaties, het heerlijke eten en samen zijn met elkaar en de goede gesprekken tussen de stiltes in. Die stiltes vind ik persoonlijk vaak de parel voor onze ziel. Weet dat er altijd volop ruimte is voor je eigen rust en ritme, bijvoorbeeld tijdens de wandelingen in de prachtige omgeving rondom het park in Herpen of op de camping te Hazerswoude.

In Noord Brabant (Herpen) kan ik in een mooi 8 persoons huisje terecht om met totaal 3 deelnemers fijn met elkaar tot rust te komen. Een ieder heeft zo een eigen grote 2 persoons slaapkamer met veel sanitair.
In Zuid Holland (Hazerswoude) kan een ieder met zijn / haar eigen tentje een plekje opzoeken op de camping of een tipi of huisje reserveren bij de eigenaar.


 

Wil jij erbij zijn
of heb je eerst nog een vraag?
Laat het me weten
via deze knop

 

Aanmelden reis

Wil je meer informatie
over de villa en lessen in Herpen?
Klik op de knop

 

Herpen

Wil je meer informatie
over de camping en lessen te Hazerswoude?
Klik op de knop

 

Hazerswoude

Deze reizen hebben per thema ondersteunende video's, wat betreft de shiatsu stof.

 

Denk niet Zwart-Wit

Stralend door de seizoenen


 

Klik hier voor de data van de reizen op de agenda pagina.

Hieronder zie je enkele foto's van vorige reizen