Recensies


 

Hier volgen de recensies die ik mocht ontvangen:

"Bedankt voor je support en fijne behandelingen,
liefs Anneke" (78 jaar)

"Lieve Nel, de meeste indruk heb je op mij gemaakt toen we een keer toevallig samen waren (de anderen waren niet komen opdagen) in (ik dacht) Ockenburg. Jaaaaren geleden. Jij deed toen de wandeling sessie met mij alleen. Ik was dus genoeg de moeite waard voor jou en ik weet dat dus nu nog. Dat vond ik groots van je.
En natuurlijk de fikkie sessies op het strand. zo mooi, wel of geen praten erbij; wel of geen natte voeten.
Dank je wel Nel!
Diep respect en dikke warme knuffel!"
Carla

Lieve Nel,
Woorden schieten eigenlijk tekort om al mijn belevenissen met jou te beschrijven.
"Vanaf onze eerste ontmoeting, jaren geleden, een enorme klik. In de loop der jaren samen gegroeid.
Shiatsu cursussen, véle bijzondere behandelingen, (strand) ceremonies, etc.. dit alles met zoveel respect en liefde.
En vooral veel lachen 😄
Jij bent altijd een veilige thuishaven. Geweldige vrouw."
Liefs, Carmen

"Nelleke heeft een enorme passie voor shiatsu en het is bijzonder mooi om te zien met hoeveel bevlogenheid ze haar kennis doorgeeft aan haar cursisten." Carola

"Onze eerste ontmoeting in Herpen ging dan wel met een hek ertussen maar dat deed niks af aan de warme en hartelijke begroeting.
Ik heb genoten van je kennis en zorgzaamheid, het voelde als thuiskomen bij een vriendin.
Duidelijke uitleg over de elementen, mooie syllabus en fijn dat je er zo een midweek mee aan de slag kan.
Dat smaakt naar meer, dus het volgende seizoen heb ik al weer besproken.
Ik kijk er naar uit om je weer te ontmoeten.
Tot gauw en succes met de nieuwe website.
Liefs van Jenny "

"Lieve Nelleke,
Bedankt voor je berichten, je fijne energie en je lessen.
Lieve groet"
Lina

"Ik heb Nelleke in 2008 ontmoet tijdens een sjamanistisch ritueel. Daar vertelde je mij dat je shiatsu therapeut bent, en heb ik een eerste sessie shiatsu geboekt. Het was heel fijn, zacht, diepgaand, en begeleid met veel humor en fijngevoeligheid.
Sindsdien ben ik je gaan volgen en heb ik vaak meegedaan aan de vuurceremonies op het strand, Plava yoga, Munay Ki inwijding, de Womb Blessing en door de jaren heen regelmatig een shiatsu behandeling.
Ik ken je als een super bevlogen docente, die zich vooral afstemt op wat er in het huidige moment nodig is. Daarbij flexibel en warm inspelend op wat zich aandient. Je schuwt niet om buiten de gebaande paden te gaan wat een diepgaande transformatie mogelijk maakt in een super veilige bedding. Professioneel, bevlogen, warm, zacht, zorgvuldig, stevig geaard, en vooral met een grote dosis oerhollandse humor. " Loes

Lieve Nelleke,
Vandaag zwaai ik af, dus is het een mooi moment om je te bedanken voor je wijze lessen met een bericht dat je kunt posten waar je maar wilt.
"Sinds oktober 2016 heb ik de wekelijkse lessen Shiatsu Module Meridianen gevolgd en in 2019 de lessen over Wondermeridianen. Voor mij was het een totaal nieuwe (lichaams-) taal om te leren, zodat ik na ieder jaar nog graag eens het wieletje wilde ronddraaien om te herhalen en de stof uit te diepen.
Ik heb drie jaar ontzettend genoten van de lessen. De readers waren praktisch en duidelijk en ontwikkelden mettertijd door tot handige werkboeken. Nelleke legt met oneindig geduld en zichtbaar plezier (ze houdt ècht van haar vak) de theorie uit en leert je met veel liefde een heerlijke behandeling te geven èn te ontvangen. Inmiddels breng ik het geleerde ook in de praktijk buiten de lessen om bij mijn cliënten.
Ik ben diep dankbaar voor deze lessen en zal nog regelmatig een les blijven volgen om het geleerde warm te houden. En ik wil geen afscheid nemen van deze bijzondere vrouw als leermeester! "
Knuffelz ! Aprilique

"Nelleke is voor mij de beste shiatsu specialiste die er bestaat.
Zij voelt haarfijn aan wat ik nodig heb en nodigt me uit om de grens van stromen en loslaten op te zoeken. Met de nodige humor maar vooral oer-zijn van haar voel ik me in de behandeling en op reis gekoesterd door deze authentieke vrouw.
Het is voor mij een belangrijk rustpunt in m'n leven waar alles er mag zijn en ik herboren en ontspannen weer verder mag gaan. " Patty