Hier volgen de recensies die ik mocht ontvangen

"Op een hele veilige en vertrouwde manier weet Nelleke tijdens een shiatsu behandeling precies datgene aan te raken waar ik behoefte aan heb. Datgene te stimuleren of op te lossen waar het even schuurt, waar pijn zit of verdriet. Het is alsof ik even thuis mag komen bij mezelf, in mijn eigen ‘zijn”.
Edith Meijer, Den Haag


"Eind augustus 2022 ontmoette ik Nelleke bij een mooie Vuurceremonie op het strand. Intuïtief met de voeten op de grond, de diepte in met humor. Er was direct een klik. Ik liep al een tijdje met fysieke klachten waar ik in de reguliere zorg geen oplossingen voor vond en maakte bij Nelleke een afspraak voor een shiatsu behandeling.Als collega shiatsu therapeut voel ik dat Nelleke weet waar ze mee bezig is. Vanuit haar kennis en ervaring brengt ze mij bij oude trauma’s die in mijn lichaam vastgezet zijn, opent blokkades in de energiebanen en geeft mij de mogelijkheid verder te komen in mijn proces van heling. Heel fijn ervaar ik het delen vooraf en na afloop van de behandeling. Het duiden van mijn belevingen, de onvoorwaardelijke steun en aanmoediging op mijn pad; maakt dat ik stappen kan zetten en uiteindelijk verbetering voel in mijn fysieke beweging en vermindering van de pijn. Haar behandelingen zijn steeds to the point, haar aanmoediging en overtuiging geven mij de moed en het vertrouwen volledig te herstellen in mijn soepele zelf!Liefs Mirjam"

 

"Bij Nelleke ben je in goede handen, of liever gezegd: gouden handen. Ze is een enorme vakvrouw die ook intuïtief durft te werken. Haar behandelingen werken langdurig en heerlijk door en ze geeft goede tips mee zodat je zelf ook aan je welzijn en gezondheid kunt blijven werken. Naast een keigoeie therapeut is Nelleke ook een ongelooflijk warm mens met heel veel liefde voor de wereld om haar heen en haar klanten in het bijzonder. En je kunt nog met haar lachen ook! Kortom: aanrader van jewelste."
Petra van Schie


"Bedankt voor je support en fijne behandelingen,
liefs Anneke" (78 jaar)

 

"Lieve Nel, de meeste indruk heb je op mij gemaakt toen we een keer toevallig samen waren (de anderen waren niet komen opdagen) in (ik dacht) Ockenburg. Jaaaaren geleden. Jij deed toen de wandeling sessie met mij alleen. Ik was dus genoeg de moeite waard voor jou en ik weet dat dus nu nog. Dat vond ik groots van je.
En natuurlijk de fikkie sessies op het strand. zo mooi, wel of geen praten erbij; wel of geen natte voeten.
Dank je wel Nel!
Diep respect en dikke warme knuffel!"
Carla

 

Lieve Nel,
Woorden schieten eigenlijk tekort om al mijn belevenissen met jou te beschrijven.
"Vanaf onze eerste ontmoeting, jaren geleden, een enorme klik. In de loop der jaren samen gegroeid.
Shiatsu cursussen, véle bijzondere behandelingen, (strand) ceremonies, etc.. dit alles met zoveel respect en liefde.
En vooral veel lachen 😄
Jij bent altijd een veilige thuishaven. Geweldige vrouw."
Liefs, Carmen

 

"Nelleke heeft een enorme passie voor shiatsu en het is bijzonder mooi om te zien met hoeveel bevlogenheid ze haar kennis doorgeeft aan haar cursisten." Carola

 

"Onze eerste ontmoeting in Herpen ging dan wel met een hek ertussen maar dat deed niks af aan de warme en hartelijke begroeting.
Ik heb genoten van je kennis en zorgzaamheid, het voelde als thuiskomen bij een vriendin.
Duidelijke uitleg over de elementen, mooie syllabus en fijn dat je er zo een midweek mee aan de slag kan.
Dat smaakt naar meer, dus het volgende seizoen heb ik al weer besproken.
Ik kijk er naar uit om je weer te ontmoeten.
Tot gauw en succes met de nieuwe website.
Liefs van Jenny "

 

"Lieve Nelleke,
Bedankt voor je berichten, je fijne energie en je lessen.
Lieve groet"
Lina

 

"Ik heb Nelleke in 2008 ontmoet tijdens een sjamanistisch ritueel. Daar vertelde je mij dat je shiatsu therapeut bent, en heb ik een eerste sessie shiatsu geboekt. Het was heel fijn, zacht, diepgaand, en begeleid met veel humor en fijngevoeligheid.
Sindsdien ben ik je gaan volgen en heb ik vaak meegedaan aan de vuurceremonies op het strand, Plava yoga, Munay Ki inwijding, de Womb Blessing en door de jaren heen regelmatig een shiatsu behandeling.
Ik ken je als een super bevlogen docente, die zich vooral afstemt op wat er in het huidige moment nodig is. Daarbij flexibel en warm inspelend op wat zich aandient. Je schuwt niet om buiten de gebaande paden te gaan wat een diepgaande transformatie mogelijk maakt in een super veilige bedding. Professioneel, bevlogen, warm, zacht, zorgvuldig, stevig geaard, en vooral met een grote dosis oerhollandse humor. " Loes 

 

Lieve Nelleke,
Vandaag zwaai ik af, dus is het een mooi moment om je te bedanken voor je wijze lessen met een bericht dat je kunt posten waar je maar wilt.
"Sinds oktober 2016 heb ik de wekelijkse lessen Shiatsu Module Meridianen gevolgd en in 2019 de lessen over Wondermeridianen. Voor mij was het een totaal nieuwe (lichaams-) taal om te leren, zodat ik na ieder jaar nog graag eens het wieletje wilde ronddraaien om te herhalen en de stof uit te diepen.
Ik heb drie jaar ontzettend genoten van de lessen. De readers waren praktisch en duidelijk en ontwikkelden mettertijd door tot handige werkboeken. Nelleke legt met oneindig geduld en zichtbaar plezier (ze houdt ècht van haar vak) de theorie uit en leert je met veel liefde een heerlijke behandeling te geven èn te ontvangen. Inmiddels breng ik het geleerde ook in de praktijk buiten de lessen om bij mijn cliënten.
Ik ben diep dankbaar voor deze lessen en zal nog regelmatig een les blijven volgen om het geleerde warm te houden. En ik wil geen afscheid nemen van deze bijzondere vrouw als leermeester! "
Knuffelz ! Aprilique

 

"Nelleke is voor mij de beste shiatsu specialiste die er bestaat.
Zij voelt haarfijn aan wat ik nodig heb en nodigt me uit om de grens van stromen en loslaten op te zoeken. Met de nodige humor maar vooral oer-zijn van haar voel ik me in de behandeling en op reis gekoesterd door deze authentieke vrouw.
Het is voor mij een belangrijk rustpunt in m'n leven waar alles er mag zijn en ik herboren en ontspannen weer verder mag gaan. "
Patty