Volg je vrouwelijke wijs-heid, leef je eigen gave

De tijd is nu om jouw angsten daar te laten en volledig vanuit de krachten die in ons allen al aanwezig zijn te gaan leven.

Deze 7 inwijdingen staan voor de 7 initiaties van de vrouwelijke Andes Berg-godinnen.
In en rondom Den Haag zijn er 7 krachtige plekken in de natuur die verbonden zijn met iedere Godin.
Met 7 houdsters van deze prachtige energie plaatsen komen we met regelmaat samen om zo ook het grotere geheel te voeden en heling te brengen.
Met natuurlijk altijd de wet van Ayni (Wederkerigheid) hoog in ons vaandel.

Het getal 7 staat ook voor:
- kleuren van de regenboog
- aantal hoofdchakra's
- lagen van ons aura
- resonantie
- heilig getal
De vorm waarin de Nusta Karpay wordt doorgegeven is heel simpel; in de vorm van zeven initiaties of inwijdingen. Dit zijn energetische transmissies.

In feite gaat het vooral om de juiste intentie waarmee en de juiste sfeer waarin de inwijdingen worden gegeven. Je krijgt geen technieken, het gaat er meer om dat je een diepe wens hebt om de Nusta Karpay te leven.

We wonen in een wereld van levende energie. Alles is energie en alles en iedereen is met elkaar verbonden. Het welbevinden van de een is daarom onlosmakelijk verbonden met het welbevinden van de ander en het totaal. Zo werkt ook ons collectieve bewustwordingsproces. Wanneer er eenmaal een kritieke massa een bepaald niveau heeft bereikt, dan zal dit niveau zich uiteindelijk uitspreiden over de gehele mensheid.

Het is daarom de wens van de Inca sjamanen dat de Nusta Karpay zich als een olievlek verspreidt over de aarde en dat jij de Nusta Karpay op jouw beurt ook weer door gaat geven, zodat er steeds meer mensen vanuit deze Liefdeskracht en dit eenheidsgevoel gaan leven.

Nadat je alle 7 inwijdingen van de 7 Godinnen hebt mogen ontvangen, begint de reis pas echt.
De reis die liefde heet; het is een reis voor HELDEN !!
Dat de Nusta Karpay je op jouw pad steeds mag inspireren en dat jij op jouw beurt anderen mag inspireren.
De 7 Godinnen zijn:
- Godin van de Wijsheid - Mama Ocllo
- Godin van het Water - Dona Mujia
- Godin van de Voorouders - Mama Simona
- Godin van de Liefde - Dona Teresa
- Godin van de Wind - Mria Sakapana
- Godin van de VIsie- Huana Huaman Tiklla
- Godin van de Vrijheid - Tomasa Huaman Tiklla

In 2009 heb ik Dona Maria mogen ontmoeten en zij heeft samen met haar broer Don Alejandro een diepe indruk op me achter gelaten. Ik vertel je er graag meer over tijdens de inwijdingen.
Heb je interesse om deze bijzondere inwijdingen te ontvangen, laat het me dan weten, zodat ik je op de hoogte kan houden van de nieuwe data.

Je financiële bijdrage is 250.- voor de hele reeks inwijdingen inclusief de reader en de koffie / thee. Voor de lunch is het fijn als we allemaal wat kleins mee nemen. Met elkaar is het dan vaak een hele maaltijd.

Mijn voorkeur gaat uit om de initiaties ook daadwerkelijk op de krachtplekken zelf te gaan uitwisselen, maar in overleg kan dit ook altijd bij mij thuis.
In dat geval zal ik in de tuin de hele dag de vuurkorf aanhouden, daar het Vuur juist zo van belang is, tijdens deze mooie inwijdingen.

Met een groep van 2 tot 7 deelnemers kunnen we aan de slag.
Dagen en tijd altijd in overleg. (voorkeur vrijdagen overdag)
 
Wil jij erbij zijn of heb je een vraag?
Meld het me via deze knop

Interesse Nusta Karpay