Volg de weg van je hart, want dat klopt altijd.

Het woord Munay betekent: liefdeskracht. Het woord Ki betekent: energie.
Munay-Ki kun je dus het beste omschrijven als: ik hou van je, word diegene die je in werkelijkheid bent.

Munay-Ki voert je voorbij de illusie van afscheiding. Het herstelt de verbinding met je innerlijke kracht, je eigen goddelijke natuur. Zo brengt de Munay-Ki je bij je ware bestemming hier op aarde. Het maakt dat je volledig in je kracht komt te staan en geeft een enorme liefdeskracht voor jezelf en de wereld om je heen.

De vorm waarin de Munay-Ki wordt doorgegeven is heel simpel; in de vorm van negen initiaties of inwijdingen. Dit zijn energetische transmissies.

In feite gaat het vooral om de juiste intentie waarmee en de juiste sfeer waarin de inwijdingen worden gegeven. Je krijgt geen technieken, het gaat er meer om dat je een diepe wens hebt om de Munay-Ki te leven.

We wonen in een wereld van levende energie. Alles is energie en alles en iedereen is met elkaar verbonden. Het welbevingen van de een is daarom onlosmakelijk verbonden met het welbevinden van de ander en het totaal. Zo werkt ook ons collectieve bewustwordingsproces. Wanneer er eenmaal een kritieke massa een bepaald niveau heeft bereikt, dan zal dit niveau zich uiteindelijk uitspreiden over de gehele mensheid.

Het is daarom de wens van de Inca sjamanen dat de Munay-Ki zich als een olievlek verspreidt over de aarde en dat jij de Munay-Ki op jouw beurt ook weer door gaat geven, zodat er steeds meer mensen vanuit deze Liefdeskracht en dit eenheidsgevoel gaan leven.

Nadat je alle 9 inwijdingen hebt mogen ontvangen, begint de reis pas echt.
De reis die liefde heet; het is een reis voor HELDEN !!
Dat de Munay-Ki je op jouw pad steeds mag inspireren en dat jij op jouw beurt anderen mag inspireren.

In 2009 heb ik Dona Maria mogen ontmoeten en dit heeft een diepe indruk op me achter gelaten. Ik vertel je er graag meer over tijdens de inwijdingen.
Heb je interesse om deze bijzondere inwijdingen te ontvangen, laat het me dan weten, zodat ik je op de hoogte kan houden van de nieuwe data.

Je financiële bijdrage is 250.- voor 3 dagen, inclusief de reader, Pi Stone en de koffie / thee. Voor de lunch is het fijn als we allemaal wat kleins mee nemen. Met elkaar is het dan vaak een hele maaltijd.

Daar het Vuur juist zo van belang is, bij deze mooie inwijdingen, hebben we in de tuin de hele dag de vuurkorf aan.