Bedrijfsnaam - Boodschap

Op deze site lees je alles over de activiteiten van Nestada Shiatsu

Met hieronder als eerste het laatste nieuws over de Winter Shiatsu Week-reis (VOL), de nieuwe online lessen iedere woensdag om stralend door de herfst te komen en nu ook de werkboeken over de Wonderlijke energiebanen in de verkoop!

Per heden bied ik nu ook mijn werkboeken over de Wonderlijke energiebanen aan. Totaal 5 delen, met:
- I Ching
- Trigram Hemel en Aarde, met de bijbehorende energiebanen
- Trigram Water en Vuur, met ook de energiebanen
- Trigram Donder en Berg, met de Riembaan en Doorgangskanaal (Through Going Vessel of Penetrating)
- Trigram Wind en Meer, met de beide Verbindingsbanen

-----

Per woensdag 2 september 2020 start ik weer met de shiatsu online lessen in een besloten Facebook Groep met de naam: STRALEND DOOR DE HERFST. 
Hier leer je voornamelijk bij jezelf shiatsu toe te passen, aan de hand van het thema en veel en veel meer tips en tops vanuit de shiatsu. 
Wekelijks van 11-12 uur.
Voordeel: je kunt de opname altijd rustig terug zien, daar deze in de besloten groep zichtbaar blijft. 

In 2021 per maand: € 10,-
Deze 3 maanden (sept-okt-nov) : € 20,- 
En je kunt altijd instromen, daar de filmpjes online blijven.-----
Mijn shiatsu praktijk is ook weer open, maar ik behandel  alleen volgens afspraak op de dinsdagen. Mail voor een afspraak naar nestada@live.nl of app me naar 06-18355683
-----
De WINTER SHIATSU WEEK is van 11 - 18 december 2020. In een luxe 8 persoons huisje in de prachtige natuurlijke omgeving van Noord Brabant komen we samen om in de ochtenden 3 uur shiatsu met elkaar te delen. Natuurlijk is er ook ruimte voor wandelingen, de infra rood sauna en een mooie MAANceremonie op de 14e december. Maar ook gember compress, Moxa behandelingen en shiatsu-behandelingen of inwijdingen kunnen gewoon in de middag gepland worden. 
-----
Daar ik shiatsu delen het fijnste vind om te doen, bied ik je geheel gratis diverse zelf opgenomen video filmpjes aan. Deze gaan over shiatsu zelf-behandelingen.
Deze kun je op zowel mijn Facebook Pagina als ook op mijn Nestada YouTube Kanaal zien. Heel veel plezier ermee. 
-----
Daarnaast heb ik een gratis besloten pagina gemaakt op Facebook. 
Hiervoor kun je je aanmelden om mijn basis meridiaan filmpjes te bekijken en ontvang je tips om zelf shiatsu te kunnen doen. 
Zoek op Facebook naar de gratis besloten groep: Nestada Online Groep
-----
Ook heb ik een betaalde besloten Facebook pagina met hierin  10 ziektebeelden helemaal uitgewerkt en in eenheden overzichtelijk geordend. Je kun deze zelf-shiatsu beHANDelingen meteen  bij je zelf toepassen. Zo heb je in één klap en heel overzichtelijk 10 shiatsu zelf-behandelingen helemaal kant en klaar op een rijtje. 
Met volop extra bonus materiaal.
Ik neem stap voor stap met je door wat je het beste kunt doen vanuit de 12 energiebanen gezien en neem je mee in de wereld van de shiatsu. Voor de prof als ook de starter. Meld je aan door me een mail te sturen naar nestada@live.nl en je ontvangt direct de factuur. Na overboeken meld je je aan op de Huiskamer Shiatsu Groep.  

Heb je geen Facebook, dan krijg je na ontvangst van het bedrag een YouTube link naar een verborgen playlist. 
Zo heb je de 10 videolessen, met ook het bonus materiaal in de vorm van de 12 energiebanen uitgebreid in beeld, ook overzichtelijk bij elkaar. 
-----
In de zomer heb ik nu ook de wonderbaarlijke 8 bijzondere energiebanen helder in beeld gebracht. 
Ook hier heb ik sinds kort een besloten Facebook Groep voor gemaakt met de naam: Denk niet Zwart-Wit

Per hele heldere stappen, neem ik je via de video opnames mee in de wereld over het ontstaan van de energie en hoe deze zich in je lichaam vertalen. Ervaar de Wondermeridianen bij je zelf, door jezelf uit te nodigen met me mee op deze reis naar binnen te gaan. 
Je eenmalige bijdrage bedraagt € 444,-
Hier ontvang je de gehele stof voor, inclusief de kennis en kunde vanuit de I Ching met de basis van de Yin en Yang. Vergelijkbaar met een geheel opleidingsjaar a € 888,-

EXTRA: 
Op alle 8e dagen van de maand kom ik ook graag live met je samen. Vanaf 8 september 2020 ga ik om 20 uur live in de besloten groep: Denk niet zwart-wit. Om zo ook met je door alle 8 de Wondermeridianen te gaan. 
Te starten met de Gouverneursbaan. 
----

Helaas gaat in december de EGYPTE REIS niet door, maar ik houd de tekst wel op mijn pagina, want hopelijk is het wel weer mogelijk over een tijdje. 
In een vrij en op zichzelf staand 5 sterren hotel aan de Rode Zee neem ik je graag mee naar de shiatsu verwen week. 

Wel wil ik graag één week tussen de Sint en Kerst 2020 met je samen doorbrengen in een ruim huisje, om zo de WINTERSE energiebanen met je in het echie te uitwisselen. Deze week staat in het teken van de NIER EN BLAAS energiebanen. Om je zo volledig op te laden en de winter tegemoet te kunnen. 
Geef het me door, mocht je hieraan willen deel nemen. 
-----
In 2020 behandel ik op de dinsdagen en alleen volgens afspraak. De shiatsu behandelingen worden deels vergoed door de zorgverzekeraars, mits je aanvullend verzekerd bent. 
-----
De maandelijkse huiskamer shiatsu avonden. Bij mij in de woonkamer op geheel laagdrempelige wijze met de shiatsu bezig zijn. Theorie en praktijk. 
-----
Een paar keer per jaar kom ik graag bijeen op het strand voor een VUUR ceremonie. Meld je aan voor de locatie en klik hier om er meer over te lezen.
-----
Met veel plezier deel ik de kennis en kunde van energie werk. 
Alles is energie. In ons. Rondom ons. Verbonden met ons. Vanuit de natuur. Prachtig om het steeds weer bewuster te ervaren. 

Alle activiteiten die ik verzorg, komen volledig vanuit mijn hart. Mocht er een onderwerp zijn, die je wilt leren / ervaren. Bericht me hier gewoon over. Dan plannen we het in. Want zelf word ik ook zo reuze blij, om deze oer oude energie lessen te delen met een ieder, die voor zichzelf ook de helende werking van de energiebanen in het lichaam wilt ontdekken. 

Wil je op mijn Facebook pagina een kijkje nemen, klik dan  hier


Nog steeds laat ik graag de bewegingen ontstaan vanuit het niets / iets.
Wetende dat de mensen die bij me komen, ook echt begeleid willen worden bij hun eigen levensreis, waarbij ik je met shiatsu en vanuit de natuurlijke ritmes van het leven in kan ondersteunen.

Vandaar dat ik ook per 1-1-2020 stop met de KTNO accreditaties voor de Nestada shiatsu lessen. 
Na 13 jaar les gegeven te hebben bij ROC Mondriaan, 8 jaar les bij de Namikoshi shiatsu school te Den Haag en 3 jaar voor mezelf met Nestada Modulair Shiatsu Onderwijs, heb ik genoeg tijd besteed aan alle verplichtingen inherent aan mijn functie, maar die in 2020 tot de verleden tijd behoren. 
Mijn onvoorwaardelijke liefde, aandacht en didactische vaardigheden zal ik toepassen op geheel eigen wijze om deze fantastische stof met je te delen op ieders niveau en aangepast op het moment van de dag/maand/seizoen. 
 
Zo is het voor een ieder mogelijk om deel te nemen aan alle lessen.  
 
Voor nu ....  wandel ik m'n pad volop liefde en licht in het hier en nu!

Arigato Gonzai Masta (dank voor alles wat ik  heb geleerd)
 
 Laatst bijgewerkt, 20-10-2020