Bedrijfsnaam - Boodschap

Op deze site lees je alles over de activiteiten van Nestada Shiatsu

Het laatste nieuws:
In verband met de nieuwe richtlijnen rondom de besmettingskans op het Corona virus, mogen er nu gelukkig wel BUITEN shiatsu lessen gegeven worden. 
Per maandag 8 juni tot einde van augustus 2020 ga ik wekelijks naar het strand van 10.00 -11.30 uur voor de Nestada Shiatsu lessen, met titel: met de voeten in het ZAND (of in het warme  water).

Met nu ook woensdag 12 en 19 augustus als extra dagen. (niet op 24 en 26 aug, daar ik dan op het Eigentijds Festival ben) Het centrale thema voor de bijeenkomsten is logisch: zelf shiatsu en alles rondom de energiebanen die stromen vanaf je hoofd naar je voeten en vanaf je voeten weer omhoog naar je buik. Je behandelt jezelf met je handen, armen, ellebogen en zodoende neem je je hele lichaam zo heerlijk onder handen. Een fijn moment om met de mede shiatsu enthousiastelingen en midden tussen de 5 elementen in, samen te komen. 
Doe je wekelijks mee??? 

Op het Haagse strand tussen strandslag 12 en 12A te Duindorp ontmoet ik je graag. 

Ik vraag €20,- per les, maak dit bedrag graag vooraf over op rekeningnummer: NL87ASNB0781289491 tnv Nestada Shiatsu met vermelding van de datum van je komst.
Mocht je spontaan 's morgens zin hebben om langs te komen, weet je meer dan welkom, dan stuur ik je na afloop gewoon een Tikkie. 

Voor de ZOMERSE aanbieding:
2 x voor €33,-
4 x mag gespreid: €55,-
Tot aan september: €111,-

Hopelijk tot op het strand. 


Mijn shiatsu praktijk is ook weer open, maar ik behandel  alleen volgens afspraak. Mail voor een afspraak naar nestada@live.nl of app me naar 06-18355683

Daar ik shiatsu delen het fijnste vind om te doen, bied ik je geheel gratis diverse zelf opgenomen video filmpjes aan. Deze gaan over shiatsu zelf-behandelingen.
Deze kun je op zowel mijn Facebook Pagina als ook op mijn Nestada YouTube Kanaal zien. Heel veel plezier ermee. 

Daarnaast heb ik een gratis besloten pagina gemaakt op Facebook. 
Hiervoor kun je je aanmelden om mijn basis meridiaan filmpjes te bekijken en ontvang je tips om zelf shiatsu te kunnen doen. 
Zoek op Facebook naar de gratis besloten groep: Nestada Online Groep

Ook heb ik een betaalde besloten Facebook pagina gemaakt waar ik eenmalig €77,- voor vraag. Hierin staan 10 ziektebeelden helemaal uitgewerkt en kun je deze zelf-shiatsu zo ook meteen zelf toepassen. Zo heb je voor een consult bedrag nu 10 shiatsu zelf-behandelingen. Ik neem stap voor stap met je door wat je het beste kunt doen vanuit de 12 energiebanen gezien en neem je mee in de wereld van de shiatsu. Voor de prof als ook de starter. Meld je aan door me een mail te sturen naar nestada@live.nl en je ontvangt direct de factuur. Na overboeken meld je je aan op de Huiskamer Shiatsu Groep.  
Tot 7-7-2020 telt deze aanbieding, hierna €200,- voor alle eenheden (meer dan 30 opgenomen video's)

Heb je geen Facebook, dan krijg je na ontvangst van het bedrag een YouTube link naar een verborgen playlist. Zo heb je de 10 videolessen ook overzichtelijk bij elkaar. 

EN !!! Nu ook de wonderbaarlijke 8 bijzondere energiebanen helder in beeld. Hier heb ik sinds kort ook een besloten Facebook Groep voor gemaakt met de naam: Denk niet Zwart-Wit
Per hele heldere stappen, neem ik je mee in de wereld over het ontstaan van de energie en hoe deze zich in je lichaam vertalen. Ervaar de Wondermeridianen bij je zelf, door jezelf uit te nodigen met me mee op deze reis naar binnen te gaan. 
Je eenmalige bijdrage bedraagt € 88,-
Hier ontvang je de gehele stof, inclusief de kennis en kunde vanuit de I Ching met de basis van de Yin en Yang. Vergelijkbaar met een geheel opleidingsjaar a € 888,-
De hele 8e maand 2020 telt deze zomerse aanbieding, daarna vraag ik de helft van het offline opleidingsbedrag, dus € 444,-

Wederom bied ik in december de EGYPTE REIS aan. In een vrij en op zichzelf staand 5 sterren hotel aan de Rode Zee neem ik je graag mee naar de shiatsu verwen week. 

Nieuw: De I Ching op herhaling. 
Tijdens 2 vrijdagen in oktober 2020 bespreek ik de 8 trigrammen, de 8 gekoppelde Wondermeridianen en vooral wat je hier binnen de shiatsu mee kan doen. 

In 2020 behandel ik op de dinsdagen en alleen volgens afspraak. De shiatsu behandelingen worden deels vergoed door de zorgverzekeraars, mits je aanvullend verzekerd bent. 

In september 2020 start er weer een nieuw shiatsu themablok. (bij minimaal 6 aanmeldingen)
Volg wekelijks op de maandagen de shiatsu lessen over de energiebanen en doe er als eerste zelf je voordeel mee. 
Heb je al eerder een jaar meridianen les van me gehad, kijk bij de tarieven voor de fikse korting. Daar de kracht in de herhaling / verdieping zit. 

Shiatsu verdieping module:
Op 8 diverse vrijdagen de wondermeridianen, steeds per I Ching trigram nader uitgelegd en via de praktijk helder weergegeven. Het accent ligt op de kennis en het met elkaar uitzoeken van de bijzondere tsubo's die liggen op de 8 wondermeridianen. Wel altijd voorafgegaan met de Do-In. Door het uitvoeren van de passende vloeiende bewegingen ervaart je lichaam meteen hoe de Wondermeridianen door je lichaam stromen. 

De maandelijkse huiskamer shiatsu avonden. Bij mij in de woonkamer op geheel laagdrempelige wijze met de shiatsu bezig zijn. Theorie en praktijk. 

Een paar keer per jaar kom ik graag bijeen op het strand voor een VUUR ceremonie. Meld je aan voor de locatie en klik hier om er meer over te lezen.

Met veel plezier deel ik de kennis en kunde van energie werk. 
Alles is energie. In ons. Rondom ons. Verbonden met ons. Vanuit de natuur. Prachtig om het steeds weer bewuster te ervaren. 

Alle activiteiten die ik verzorg, komen volledig vanuit mijn hart. Mocht er een onderwerp zijn, die je wilt leren / ervaren. Bericht me hier gewoon over. Dan plannen we het in. Want zelf word ik ook zo reuze blij, om deze oer oude energie lessen te delen met een ieder, die voor zichzelf ook de helende werking van de energiebanen in het lichaam wilt ontdekken. 

Wil je op mijn Facebook pagina een kijkje nemen, klik dan  hier


Nog steeds laat ik graag de bewegingen ontstaan vanuit het niets / iets.
Wetende dat de mensen die bij me komen, ook echt begeleid willen worden bij hun eigen levensreis, waarbij ik je met shiatsu en vanuit de natuurlijke ritmes van het leven in kan ondersteunen.

Vandaar dat ik ook per 1-1-2020 stop met de KTNO accreditaties voor de Nestada shiatsu lessen. 
Na 13 jaar les gegeven te hebben bij ROC Mondriaan, 8 jaar les bij de Namikoshi shiatsu school te Den Haag en 3 jaar voor mezelf met Nestada Modulair Shiatsu Onderwijs, heb ik genoeg tijd besteed aan alle verplichtingen inherent aan mijn functie, maar die in 2020 tot de verleden tijd behoren. 
Mijn onvoorwaardelijke liefde, aandacht en didactische vaardigheden zal ik toepassen op geheel eigen wijze om deze fantastische stof met je te delen op ieders niveau en aangepast op het moment van de dag/maand/seizoen. 
 
Zo is het voor een ieder mogelijk om deel te nemen aan alle lessen.  
 
Voor nu ....  wandel ik m'n pad volop liefde en licht in het hier en nu!

Arigato Gonzai Masta (dank voor alles wat ik  heb geleerd)
 
 Laatst bijgewerkt, 11-08-2020