Bedrijfsnaam - Boodschap

Op deze site lees je alles over de activiteiten van Nestada, praktijk voor shiatsu & sjamanisme

Per begin van dit jaar heb ik voor het eerst een eigen logo. Hier ben ik erg blij mee.


Je kunt je nog aanmelden voor de online lessen: "Stralend door de WINTER".

En nog maar twee plekjes vrij voor de shiatsu midweek te juni 2021. Ga je mee naar het prachtige huisje te Herpen. Met 4 personen in het 8 pers huisje geeft je volop de rust en alle ruimte om fijn samen te zijn. 

-----

Per woensdag 6 januari 2021 start ik weer met 6 shiatsu online lessen in een besloten Facebook Groep met de naam: STRALEND DOOR DE WINTER. 
Hier leer je voornamelijk bij jezelf shiatsu toe te passen, aan de hand van het thema dat gaat over de Nier en de Blaas energiebanen en veel en veel meer tips en tops vanuit de shiatsu. Zoals de kenmerken, de kwaliteiten en vooral hoe je bij jezelf deze energie kan koesteren om zo weer vitaal het nieuwe jaar in te gaan. 
Wekelijks live van 11-12 uur.
Voordeel: je kunt ook de opname altijd rustig terug zien, daar deze in de besloten groep zichtbaar blijft. 

Je kunt altijd instromen, daar de filmpjes onbeperkt online blijven.
Ook zonder Facebook te volgen, ik mail je gewoon de YouTube versie na de uitzending. Voor de financiële bijdrage klik hier. 


-----

Mijn shiatsu praktijk is momenteel helaas gesloten door de pandemie, maar mail voor een afspraak naar nestada@live.nl of app me naar 06-18355683

-----

In een luxe 8 persoons huisje in de prachtige natuurlijke omgeving van Noord Brabant komen we met 3 deelnemers samen om shiatsu met elkaar te delen. 

Thema Lente: 
- 26-2 t/m 1-3 (VOL)
- 1-3 t/m 5-3 (VOL)

Thema Zomer:
- 28-5 t/m 31-5 (VOL)
- 31-5 t/m 4-6

-----

Daar ik shiatsu delen het fijnste vind om te doen, bied ik je geheel gratis diverse zelf opgenomen video filmpjes aan. Deze gaan over shiatsu zelf-behandelingen.
Deze kun je op zowel mijn Facebook Pagina als ook op mijn Nestada YouTube Kanaal zien. Heel veel plezier ermee. 

-----

Daarnaast heb ik een gratis besloten pagina gemaakt op Facebook. 
Hiervoor kun je je aanmelden om mijn basis meridiaan filmpjes te bekijken en ontvang je tips om zelf shiatsu te kunnen doen. 
Zoek op Facebook naar de gratis besloten groep: Nestada Online Groep

-----

Ook heb ik een betaalde besloten Facebook pagina met hierin  10 ziektebeelden helemaal uitgewerkt en in eenheden overzichtelijk geordend. Je kun deze zelf-shiatsu beHANDelingen meteen  bij je zelf toepassen. Zo heb je in één klap en heel overzichtelijk 10 shiatsu zelf-behandelingen helemaal kant en klaar op een rijtje. 
Met volop extra bonus materiaal.
Ik neem stap voor stap met je door wat je het beste kunt doen vanuit de 12 energiebanen gezien en neem je mee in de wereld van de shiatsu. Voor de prof als ook de starter. Meld je aan door me een mail te sturen naar nestada@live.nl en je ontvangt direct de factuur. Na overboeken meld je je aan op de Huiskamer Shiatsu Groep.  

Heb je geen Facebook, dan krijg je na ontvangst van het bedrag een YouTube link naar een verborgen playlist. 
Zo heb je de 10 videolessen, met ook het bonus materiaal in de vorm van de 12 energiebanen uitgebreid in beeld, ook overzichtelijk bij elkaar. 

-----

In de zomer heb ik nu ook de wonderbaarlijke 8 bijzondere 
energiebanen helder in beeld gebracht. 
Ook hier heb ik sinds kort een besloten Facebook Groep voor gemaakt met de naam: Denk niet Zwart-Wit

Per hele heldere stappen, neem ik je via de video opnames mee in de wereld over het ontstaan van de energie en hoe deze zich in je lichaam vertalen. Ervaar de Wondermeridianen bij je zelf, door jezelf uit te nodigen met me mee op deze reis naar binnen te gaan. 
Je eenmalige bijdrage bedraagt € 444,-
Hier ontvang je de gehele stof voor, inclusief de kennis en kunde vanuit de I Ching met de basis van de Yin en Yang. Vergelijkbaar met een geheel opleidingsjaar a € 888,-
 
-----

Met veel plezier deel ik de kennis en kunde van energie werk. 
Alles is energie. In ons. Rondom ons. Verbonden met ons. Vanuit de natuur. Prachtig om het steeds weer bewuster te ervaren. 

Alle activiteiten die ik verzorg, komen volledig vanuit mijn hart. Mocht er een onderwerp zijn, die je wilt leren / ervaren. Bericht me hier gewoon over. Dan plannen we het in. Want zelf word ik ook zo reuze blij, om deze oer oude energie lessen te delen met een ieder, die voor zichzelf ook de helende werking van de energiebanen in het lichaam wilt ontdekken. 

Wil je op mijn Facebook pagina een kijkje nemen, klik dan  hier


Nog steeds laat ik graag de bewegingen ontstaan vanuit het niets / iets.
Wetende dat de mensen die bij me komen, ook echt begeleid willen worden bij hun eigen levensreis, waarbij ik je met shiatsu en vanuit de natuurlijke ritmes van het leven in kan ondersteunen.

Voor nu ....  wandel ik m'n pad volop liefde en licht in het hier en nu!

Arigato Gonzai Masta (dank voor alles wat ik  heb geleerd)
 
 Laatst bijgewerkt, 20-01-2021