Bedrijfsnaam - Boodschap

Op deze site lees je alles over de activiteiten 
van Nestada Shiatsu

Wederom bied ik in december de EGYPTE REIS aan. In een vrij en op zichzelf staand 5 sterren hotel aan de Rode Zee neem ik je graag mee naar de shiatsu verwen week. 

Nieuw: zelfgemaakte filmpjes over de energiebanen. Klik hier om er zelf mee te starten.

Nieuw: De I Ching op herhaling. 
Tijdens 2 vrijdagen in februari bespreek ik de 8 trigrammen, de 8 gekoppelde Wondermeridianen en vooral wat je hier binnen de shiatsu mee kan doen. 

In 2020 behandel ik op de dinsdagen en alleen volgens afspraak. De shiatsu behandelingen worden deels vergoed door de zorgverzekeraars, mits je aanvullend verzekerd bent. 

Op maandag 3 februari 2020 start er weer een nieuw shiatsu themablok.
Volg wekelijks de shiatsu lessen over de energiebanen en doe er als eerste zelf je voordeel mee. 
Heb je al eerder een jaar meridianen les van me gehad, kijk bij de tarieven voor de fikse korting. Daar de kracht in de herhaling / verdieping zit. 

Shiatsu verdieping module:
Op 8 diverse vrijdagen de wondermeridianen, steeds per I Ching trigram nader uitgelegd en via de praktijk helder weergegeven. 

De maandelijkse huiskamer shiatsu avonden. Bij mij in de woonkamer op geheel laagdrempelige wijze met de shiatsu bezig zijn. Theorie en praktijk. 

Een paar keer per jaar kom ik graag bijeen op het strand voor een VUUR ceremonie. Meld je aan voor de locatie en klik hier om er meer over te lezen.

Met veel plezier deel ik de kennis en kunde van energie werk. 
Alles is energie. In ons. Rondom ons. Verbonden met ons. Vanuit de natuur. Prachtig om het steeds weer bewuster te ervaren. 

Alle activiteiten die ik verzorg, komen volledig vanuit mijn hart. Mocht er een onderwerp zijn, die je wilt leren / ervaren. Bericht me hier gewoon over. Dan plannen we het in. Want zelf word ik ook zo reuze blij, om deze oer oude energie lessen te delen met een ieder, die voor zichzelf ook de helende werking van de energiebanen in het lichaam wilt ontdekken. 

Wil je op mijn Facebook pagina een kijkje nemen, klik dan  hier


Nog steeds laat ik graag de bewegingen ontstaan vanuit het niets / iets.
Wetende dat de mensen die bij me komen, ook echt begeleid willen worden bij hun eigen levensreis, waarbij ik je met shiatsu en vanuit de natuurlijke ritmes van het leven in kan ondersteunen.

Vandaar dat ik ook per 1-1-2020 stop met de KTNO accreditaties voor de Nestada shiatsu lessen. 
Na 13 jaar les gegeven te hebben bij ROC Mondriaan, 8 jaar les bij de Namikoshi shiatsu school te Den Haag en 3 jaar voor mezelf met Nestada Modulair Shiatsu Onderwijs, heb ik genoeg tijd besteed aan alle verplichtingen inherent aan mijn functie, maar die in 2020 tot de verleden tijd behoren. 
Mijn onvoorwaardelijke liefde, aandacht en didactische vaardigheden zal ik toepassen op geheel eigen wijze om deze fantastische stof met je te delen op ieders niveau en aangepast op het moment van de dag/maand/seizoen. 
 
Zo is het voor een ieder mogelijk om deel te nemen aan alle lessen.  
 
Voor nu ....  wandel ik m'n pad volop liefde en licht in het hier en nu!

Arigato Gonzai Masta (dank voor alles wat ik  heb geleerd)
 
 Laatst bijgewerkt, 28-11-2019