Bedrijfsnaam - Boodschap
RSS

Recente posts

Zomer
Herfst
Nazomer
Column Winter
Winter - Water element

Categorieën

Herfst 2013
Seizoenen - Elementen
start
Vrouwen Samen
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Zomer

Hoogzomer - Vuur
 
Tijdens deze lange, volle dagen is het goed om te beseffen, dat we volkomen vanuit onze Hartenergie handelen / leven.
De zon is op zijn hoogst. De dagen zijn de langste van het jaar. Vakantie plannen worden gemaakt.
Je komt hoogstwaarschijnlijk vaker buiten. Met je voeten door het zand, een plons in de zee, de wind door je haar. Alle elementen zijn natuurlijk aanwezig. De zomer zon is zo duidelijk voelbaar. Hij brandt op je huid. Je voelt je verwarmd door deze pure mannelijke energie.
Zo ook in ons lichaam. Het meest mannelijke deel van ons is in rep en roer. Volop actie, volop beweging, volop Vuur. Klaar voor de nieuwe stappen. Klaar voor de volwassenheid. Klaar om tot volledige overgave te komen.
Ten opzichte van de winter is de zomer volop actie en reactie. Volop humor, passie en gekte.
Ons hart met onze bloedvaten horen bij de zomer. De voedingsstoffen stromen door onze arteriën om al de cellen te voeden. Al de afvalstoffen ademen we uiteindelijk weer uit. Hoe bijzonder; de grote en de kleine bloedsomloop. Hoe bijzonder; onze gave tot reiniging. Hoe bijzonder; ons lichaam ten opzichte van alles dat leeft.
Terwijl bijna iedereen wacht dat het ‘echt’ zomer wordt, hebben we de langste dag al weer gehad. Gaan de dagen weer rustig aan korter worden. Zullen we weer meer naar onze vrouwelijke energie gaan, wetende dat deze mannelijke energie, van dit moment, zo heerlijk simpel is. Ja is ja en nee is nee. Geen gecompliceerde opmerkingen, die je weer anders zou kunnen opvatten. Heerlijk toch. Leef met de dag. Leef met de nacht. Leef met elkaar. Leef zonder elkaar. Leef om te leven en leef om te genieten. Lach je uitbundigste lach. Zoals je nog nooit hebt gelachen. Leef je leven, zoals je nog nooit hebt geleefd. Leef zoals je altijd al heb willen leven. Doe – het – nu.
Stel het niet uit. Geen excuses meer. Niet erom heen draaien. Gewoon niet doen. Want vandaag is de dag die de eerste is , van vele andere dagen. En vandaag is de dag, die het verschil kan maken.
Neem je beslissing, spreek je uit. Doe het voor al je mede mensen. Doe het vooral voor jezelf. Geniet van het leven en waardeer je moment van de waarheid. In voor en tegenspoed. Tijdens deze hoogtij dagen is het alleen maar voorspoed. Dus ga ervoor en spreek je uit. Laat je horen en duld geen gemaar. Wees helder en duidelijk. Voor nu en altijd. Wetende dat je Hartenergie altijd het beste met je voor hebt. Je beschermt en onvoorwaardelijk van je houdt.
Dus verzorg je 4 Vuur meridianen goed, behandel ze dagelijks en strek / rek je heerlijk uit.
Heb je geen idee, waar deze meridianen door je lichaam stromen en wat ze voor je betekenen, kom dan langs bij de meridiaan lessen die ik met regelmaat verzorg.
 
Nelleke
 

 

0 Reacties op Zomer:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment