Bedrijfsnaam - Boodschap
RSS

Recente posts

Zomer
Herfst
Nazomer
Column Winter
Winter - Water element

Categorieën

Herfst 2013
Seizoenen - Elementen
start
Vrouwen Samen
Mogelijk gemaakt door

Mijn Blog

Column Winter

Winter – Water
 
In deze tijd van het jaar mogen we echt naar binnen keren. De gezelligheid door middel van kaarsen branden, bomen versieren en volop eten slaagt pas echt, wanneer je dit ook daadwerkelijk kunt delen met je dierbaren. Het samen zijn is dus van groot belang. De mensen zoeken elkaar op. Gaan samen rondom een vuurkorf de handen warmen. Wel of niet met een glaasje glühwein. Juist dat jezelf verwarmen in een koud seizoen, is waar het met de meridiaanleer om draait.

De elementen Koninklijk Vuur en het stille Water kunnen we in ons eigen lichaam gaan ervaren. Waar brand jouw vuurtje, of waar heb je een lava stroom of misschien juist een heel klein lucifervlammetje. Vanuit je Hart kunnen leven, vergt heel wat vertrouwen in je zijn. Vanuit je Hart volmondig ja kunnen zeggen tegen het Water vergt pure lef.

Vanuit de bron, naar kleine stroompjes, via rivieren naar de oceaan. Het is allemaal in je lichaam aanwezig. En of je deze stromingen van energie nu wel of niet ook daadwerkelijk kunt ervaren / kunt voelen bij de ander….dat blijft vaak de vraag. Want de kunst van voelen vergt ook de nodige kilometers aan ervaring. En daarnaast vraag ik je, dat je alles wat je weet mag vergeten. Verwacht het onverwachte. Dan kan ook het werkelijke huwelijk tussen je Water en Vuur zich voltooien. Jouw mannelijke en jouw vrouwelijke deel zullen voortaan 1 geheel zijn. Of te wel, je gaat de Hemel op Aarde voelen. Magisch niet, wat er kan gebeuren wanneer je zowel de meest yange ten opzichte van de meest yinne element met elkaar in verbinding brengt in je lichaam.

Lichaamssymptomen als koude voeten, onderrugpijnen, overmatig transpireren, koud tot op je botten, zweet- of juist klamme handen, blaasontstekingen, chronisch moe, moeilijk kunnen slapen, hypertensie, onrust, flauwvallen, incontinentie, hartpijn, burn out, en een zeer lange verdere lijst. Feitelijk behandel je met meridianen shiatsu je hele gesteldheid. Doe je voordeel ermee, door mee op reis te gaan, naar alle elementen in jezelf. En leer hoe je ze zelf kunt verfijnen. De pieken vanuit je emotie minder hoog en de dalen minder diep te maken. Dus meer in balans vanuit je zelf.
 
Nelleke

 

0 Reacties op Column Winter:

Comments RSS

Voeg een reactie toe:

Je naam:
E-mailadres: (vereist)
Website:
Reactie:
Maak je tekst groter, vetgedrukt, schuingedrukt en meer met HTML tags. Zo werkt het.
Post Comment