Vanuit de baarmoeder zijn we allemaal gekomen

Tijdens deze krachtige inwijding ervaar je weer de schoonheid van het allereerste begin.

Deze baarmoeder heling of inwijding of Rite staat wereld wijd ook bekend als de 13e Munay Ki Rite.
Echter, de link met de Munay Ki is enkel dat ze ook vanuit The Four Winds van Alberto Villoldo komt. Voor meer informatie kijk gerust op de internationale site van alle Womb Healers: www.theriteofthewomb.com

De 13e Rite komt vanuit de 13 MANEN, die meestal in een vol kalender jaar aanwezig zijn. En dus dan ook zo gekoppeld aan de meeste cycli van de vrouw. De Maanstonde of Menstruatie genoemd. Na deze te ontvangen initiatie kun je energie van de Manen nog intenser ervaren. Maar ook zo veel meer ervan herkennen en maakt het veel dragelijker. In ieder geval zo voor mij zelf.

Wel is het ook zo, dat wanneer je als vrouw deze Inwijding hebt ontvangen, je deze ook het beste zelf weer mag doorgeven.
Zo verinnerlijkt je de initiatie elke keer weer.

De diverse namen die gebruikt worden voor dit zelfde ritueel zijn: Womb Healing, Womb Rite, Baarmoeder Inwijding of Rite van de Baarmoeder.

De mannen kunnen deze Rite wel ontvangen, maar helaas niet doorgeven.

Het bedrag voor de Baarmoeder Heling is altijd € 45,- per persoon. Dit is onder alle Womb Healers zo afgesproken en daar ben ik er één van. Het getal is een symbool voor de creatie.

De duur van de inwijding is meestal tussen de 2 en 3 uur. Afhankelijk van de groep en energie van het moment.

Voor de data: zie agenda

Mocht je de Rite alleen of met vriendinnen willen ontvangen, kun je altijd contact met me opnemen, zodat we een datum kunnen inplannen.