Bedrijfsnaam - Boodschap

Womb Healing 

We komen allemaal uit de baarmoeder van onze moeder. 
Tijdens deze bijeenkomst ervaar je dus weer de schoonheid vanaf het aller eerste begin. 

Deze zeer vrouwelijke Rite geef ik graag aan je door. 
Om je aan te melden klik hier. 
Deze foto komt van de site van Maggie Chilton

De 13e Rite komt van uit de 13 MANEN, die meestal in een vol kalender jaar aanwezig zijn. En dus dan ook zo gekoppeld aan de meeste cycli van de vrouw. De Maanstonde of Menstruatie genoemd. Na deze te ontvangen initiatie kun je energie van de Manen nog intenser ervaren. Maar ook zo veel meer ervan herkennen en maakt het veel dragelijker. In ieder geval zo voor mij zelf. 

Deze initiatie is wereld wijd ook bekend als de 13e Munay Ki Rite. 
Echter, de link met de Munay Ki is dat ze ook vanuit The Four Winds van Alberto Villoldo komt. Voor meer informatie kijk gerust op de internationale site van alle Womb Healers: www.theriteofthewomb.com
Wel is het ook zo, dat wanneer je als vrouw deze Rite hebt ontvangen, je deze ook het beste zelf weer mag doorgeven. Zo verinnerlijkt je de initiatie elke keer weer. 

Het bedrag voor de initiatie is altijd € 45,-  Dit is onder alle Womb Healers zo afgesproken. Daar het getal een symbool is voor de creatie. De duur van de inwijding is meestal tussen de 2 en 3 uur. Afhankelijk van de groep en energie van de avond. 

De data voor 2019 volgen zo spoedig mogelijk. 

Mocht je de Rite alleen of met vriendinnen willen ontvangen, kun je ook altijd contact met me opnemen, zodat we een datum kunnen inplannen. 

De mannen kunnen deze Rite wel ontvangen, maar helaas niet doorgeven. Mocht je interesse hebben, neem dan contact met me op, zodat we een afspraak kunnen maken.

Zo is alles in proces.  

Dus mocht je hier ook interesse in hebben, please, neem dan contact met me op. 
Zodat we op maat kunnen afstemmen. 

Vanuit mijn Hart, Deze dame van vilt heeft Anik voor me gemaakt, vooraf gaande aan de Petra Reis.
En gaat sindsdien bijna overal mee naar toe. Is dus een enorme krachtige dame geworden. 


Laatst bijgewerkt: 17-8-2017