Bedrijfsnaam - Boodschap

Hoe kom ik aan de naam van mijn praktijk
 
Nestada komt van de eerste letters van Nelleke Staal - van Dam. Nestada Shiatsu is dan ook de manier van hoe ik de shiatsu het liefste beoefen en vele met mij, wat ik inmiddels ervaren heb tijdens de jarenlange ervaring als shiatsu docent.

Zelf houd ik heel erg van positiviteit, creativiteit, liefde en vrijheid. Ik voel me enorm verantwoordelijk over mijn eigen leven. Tijdens mijn werk creëer ik altijd een veilige leer-omgeving. 
 
Na jaren van verpleging en doktersassistente-werk, ben ik in 1993 verliefd geworden. Op zowel mijn nog steeds huidige man, als de Klassieke Thaise Massage vorm, zoals ze dat in Chang Mai mij geleerd hebben. 
 
Eenmaal weer terug in Nederland, heb ik de klassieke shiatsu opleiding gevolgd en afgerond. Met in het laatste jaar les van Sensei Kawada over de Wonder Meridianen. 

Hij gaf me het Satori teken, dat betekent: Vreedzame Krijger, leven als een verlicht mens. 
 
Ondertussen gaf ik les bij het ROC Mondriaan. Na 13 leerzame jaren heb ik m'n ontslag genomen en begon aan mijn eigen shiatsu-praktijk. Maar miste het delen met andere enorm. 
Gelukkig kon ik bij de Haagse shiatsu school CSMBK mijn docenten hart weer ophalen. 
Met veel plezier en enthousiasme heb ik daar 8 jaar de klassieke shiatsu basis lessen, als ook de verdiepings meridianen en diagnostische lessen verzorgd. Uiteraard heb ik me 5 jaar lang bijgeschoold als Namikoshi Instructeur te Madrid bij Sensei Onoda, om ook de basis en verdiepte Namikoshi shiatsu lessen te kunnen doceren. 

Het laatste jaar ben ik actief lid geweest van het dagelijkse bestuur. Met als takenpakket: de zorg van het secretariaat en de coördinatie voor de bij- en nascholingen in de dojo. 
Per 1-1-17 heb ik mijn werkzaamheden daar neergelegd. 
Om zo meer tijd voor mijn shiatsu praktijk te creëren.  

In het jaar 2017 heb ik weer Shiatsu Behandelingen verzorgd, die vergoed worden door de ziektekostenverzekeraars. 
En ook 8 thema blokken vanuit de Module Meridianen. 
Deze seizoengebonden energiebanen deel ik graag met een ieder. Om zo je eigen lichaam en die van de ander te ontdekken. Na te kunnen gaan waar disbalansen uit voort komen en wat hier zelf aan te kunnen doen. 

Hiernaast verzorg ik ook vele activiteiten die ontstaan vanuit de Pure Schoonheid van de Energie in en om ons heen. 
Noem het Sjamanisme, noem het De Weg, noem het Werken vanuit je gevoel. 
Het innerlijk weten. 
Het maakt mij niet uit welke naam je het geeft. Wetende dat het voor mij allemaal Energie werk is. Dus de Shiatsu, de Modules en de Rites. 

Qua initiaties mag ik de Munay Ki en de Womb Rites aan je doorgeven, als ook de Godinnen energie van de Nusta. 

Tijdens de Nieuwe en / of Volle Maan kom ik met veel plezier bij elkaar op het strand om een Vuur te maken. Om zo Pacha Mama en Grootmoeder Maan te danken voor al hun ondersteuning en kracht. 
Vaak komt er een thema naar voren, zoals een Despacho maken of Kracht kaarten trekken. Maar puur in de Stilte de Drum laten spreken, vind ik ook heerlijk om te doen. 

Laatst bijgewerkt: 9-3-2019