Bedrijfsnaam - Boodschap

Shiatsu behandelingen

Shiatsu is een oer oude behandelwijze, waarbij de gezondheid van de ontvanger voorop staat. Tijdens een behandeling ga ik dus ook altijd op zoek naar de meest lege energiebanen. Deze weer in balans brengen door ze rijkelijk en volop energie te laten stromen, maakt voor mij een shiatsu sessie compleet. Dit alles gebeurt over de kleding heen en met subtiele (energetische) aanraking. Door juist die energiebanen die wat in 'rust' zijn of 'in slaap' zijn gevallen, met regelmaat te laten behandelen, voorkom je disbalansen. Door de aanraking en het in balans brengen van deze energiebanen creëert shiatsu bij een ieder weer de natuurlijk flow in lichaam, ziel en geest. 

Soms is het nodig om tijdens een behandeling iets meer strekkingen, rotaties en of manipulaties toe te passen. Dit gebeurt altijd met een stevige edoch veilige hand. En altijd ondersteunt met de kracht vanuit mijn Hara, onder-buik-gevoel. 
Sommige mensen noemen de Hara energie ook wel het 'stille innerlijke weten' en andere benoemen het als het 3e geweten, Power-kracht of Vrouwen-kracht. 

Ik behandel alleen op afspraak.

Je kunt via mail je afspraak wens doorgeven: nestada@live.nl
Of anders via WhatsApp: 06 - 183 55 683  

De shiatsu behandelingen zullen door de ziektekostenverzekeraars vergoed worden, mits je aanvullend verzekerd bent. 
Kijk wel altijd eerst op je eigen polis afschrift. 
Of klik hier voor het overzicht per zorgverzekeraar. Je komt op de site van mijn beroepsvereniging: de NVST. 

Financiële deel:

Voor alleen het eerste bezoek ontvang je de nota na het maken van de afspraak via de mail. 
Graag voorafgaand aan de behandeling deze voldoen, door middel van het overboeken op het vermelde rekeningnummer ( NL 04 ASNB 0707 9240 65 t.a.v. N.J. Staal te Den Haag). 
Bij vervolg afspraken ontvang je de nota per mail na de behandeling en kun je deze binnen 14 dagen voldoen. 

Bij een afmelding voor 24 uur van de gemaakte afspraak wordt het geld retour gestort. Binnen 24 uur voor de behandeling helaas niet. Bij het niet nakomen van de afspraak op de gesproken tijd wordt het bedrag ook alsnog berekend. 
(uitgezonderd wanneer je Covid 19 klachten hebt, dan altijd graag eerst telefonisch overleg)

De praktijk is goed met het openbaar vervoer te bereiken (RR3 halte Conradkade en tram 11 halte Weimarstraat). Kom je met de auto dan is er in de straat tot 18 uur gratis parkeren. Je fiets kan voor de deur. 

Nestada heeft een uitgewerkte meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling (met stappenplan) en deze is aanwezig in de praktijk. 
Daarnaast is Nestada natuurlijk aangesloten bij de klacht en tuchtrecht vanuit de NVST. Voor klachten kunt u terecht bij Quasir en voor de geschillencommissie ben ik aangesloten bij Zorggeschil. 
Tevens krijgt ieders privacy de allerhoogste prioriteit.

 
Laatst bijgewerkt: 22-12-2020