Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Nestada

Praktijk voor shiatsu & sjamanisme

Reizen 2021

Met 4 geplande reizen in Nederland wordt ook 2021 weer een fantastisch jaar.


In Noord Brabant heb ik 4 x een mooi 8 persoons huisje geboekt om fijn met elkaar tot rust te komen in deze hectische tijd.

We genieten van de shiatsu, de zelf-behandelingen, Do-In, het heerlijke eten en samen zijn met elkaar en de goede gesprekken tussen de stiltes in.

Die stiltes vind ik persoonlijk vaak de parel voor onze ziel.

Weet dat er altijd volop ruimte is voor je eigen rust en ritme, bijvoorbeeld in de infra rood sauna, bij een vuurtje op het terras of tijdens de wandelingen in de prachtige omgeving rondom het park of in Herpen zelf.

Thema februari 2021: de LENTE energie.

De Galblaas en Lever energiebanen/meridianen zijn een MUST voor iedereen. Voel hoe ze door je lichaam stromen en welke kwaliteiten ze zo in beweging brengen. Precies in het voorjaar zo super fijn om ze te voeden.


Thema mei 2021: de ZOMER energie.

Ervaar zelf hoe de energiebanen weer gaan stromen door de Hart en de Dunne Darm energiebaan te gaan beHANDelen.

Veel zelf en duo shiatsu, ondersteunt met Do-In binnen en buiten. Het is zo'n prachtig natuurgebied. Met hopelijk volop de zon die ons verwarmd.


De data in 2021:

- 26-2 t/m 1-3

- 1-3 t/m 5-3

- 28-5 t/m 31-5

- 31-5 t/m 4-6 

Overdag zullen we bezig zijn om de energiebanen te laten stromen, voeden, vullen, herkennen van de natuurlijke bewegingen en wat niet meer. Dit om zo weer helemaal in jouw eigen kracht te komen en de energie bruisend door je lichaam te voelen stromen.

We passen de zelf-shiatsu, duo shiatsu, Do-In, mudra's en meditaties toe. Net daar waar we behoefte aan hebben en hoe het goed voor ons lichaam voelt.

In de avonden is er ruimte om de shiatsu stof te herhalen, verdiepen etc of voor het toepassen van een GEMBER compress of MOXA behandeling. Deze verwarmende wortels zijn zo lekker om te ontvangen. Dus waarom niet als we toch lekker bij elkaar zijn.


Kortom, gun jij jezelf ook deze dagen met gelijkgestemde???

EN leef deze tijd dan als jouw beste dagen van het moment.


Locatie: In een luxe vrijstaand vakantie huis voor 8 personen te Herpen. Met de prachtige natuurrijke omgeving in de achtertuin, waaronder bossen, vennen, heide en zandverstuivingen.

Het huisje heeft 4 twee persoonskamers met 8 losse eenpersoons bedden en 3 badkamers en 1 losse toilet.

In de huiskamer is er vloerverwarming. Ook heeft het huisje als extra een infra rood sauna.


Financiën:

Weekeinde is €300,-

Midweek is €400,-

Hele week is €500,-


Dus voor alle lessen, de overnachtingen incl. de beddengoed en eindschoonmaak, de tax pppn en de maaltijden. Deze zullen we met elkaar verzorgen. Wellicht een idee dat we allemaal de zorg voor 1 avond nemen om een lekkere warme maaltijd te bereiden. Maar dit staat vrij hoor. (Geef wel altijd je eventuele dieet wensen door.) 

Zelf meenemen:

- denk aan wandelschoenen, warme kleding, je shiatsu kleding

- shiatsu handdoek om op te liggen en kleed voor over je heen tijdens het ontvangen van de shiatsu, eventueel kussens voor onder je knieën en safoe mocht je hier graag op zitten

- baddoeken voor de douche / sauna cabine

- 3 extra handdoeken voor de gember compressen

- eventueel je drum, fluit, ratel, je persoonlijke krachtvoorwerpen etc

- warme sloffen, daar er alleen in de huiskamer vloerverwarming is en slippers daar we bij de buitendeur de schoenen uit laten

- eventueel een kleed voor bij het vuur buiten


Zelf zal ik mijn shiatsu behandeltafel en mijn shiatsu stoel meenemen.


OOoooohhhh, ik wil eigenlijk nu al gaan. Heb er zoveel zin in.

Mijn krachtkaarten en de shiatsu les spullen liggen in ieder geval al klaar.

Hopelijk tot in 2021 in het Hollandse Brabant.

Laatst gewijzigd: 14-02-2021