Bedrijfsnaam - Boodschap

Wondermeridianen koppel in 1 dag

Samen met Claudia Heijdel delen we in 2019 op vier dagen vele handige weetjes over de wondermeridianen. Zonder de shiatsu, maar wel volledig vanuit de Do-In Yoga.
Ontdek de scheppende kracht van de 8 wondermeridianen! Als in de flow van de Lemniscaat verbinden deze wondermeridianen lichaam en geest, links en rechts, boven en onder.

Veranderingen in het leven, die je buiten je comfort-zone brengen, worden opgevangen door de 8 wondermeridianen. Zij functioneren als uiterwaarden en geven ons systeem daarmee veerkracht. 
Ook zijn ze nauw verbonden met de I-Ching.
Data:
  • zondag 7 april 2019 (conceptievat en gouverneursvat)
  • zaterdag 1 juni 2019 (doorgangskanaal en riemkanaal)
  • zondag 22 september 2019 (yin en yang enkelvaten)
  • zaterdag 7 december 2019 (yin en yang verbindingsvaten)

Klik hier  voor meer informatie en ook om je alvast bij Claudia aan te melden.  

Meer over Claudia:
Claudia heeft de Do-In Yoga als bewegingsleer als nieuwe Yoga vorm geïntroduceerd voor het grote publiek: een yoga-vorm op basis van de Do-In, de meridianen en elementen-leer en het taoïsme. 
Meer eigentijds, meer speels en meer verbindend: terug naar je essentie, naar dat wat jou beweegt. “Als docent ben je de gids en begeleid je de deelnemers naar een manier van bewegen die natuurlijk is voor hun aard.” – zegt ze.

Adres:
Yoga-Touch
Pasteurweg 53 (voorheen De Lasso 35)
2371 DW Roelofarendsveen
 

 
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.