Bedrijfsnaam - Boodschap

MeridianenFlow vanuit de DO-IN Yoga

Samen met Claudia Heijdel wordt er per dag 1 Masunaga Meridianenpaar compleet uitgewerkt vanuit de Do-In. In theorie en praktijk. Je ontwikkelt meer inzicht in het precieze verloop van de meridianen en hoe je ze kunt (laten) voelen. Een complete studie in 6 verdiepingsdagen. Deze opleidingsdagen zijn los te volgen of als compleet programma

De studiemodule MerdianenFlow is genieten, leren, ontdekken, voelen en ervaren. 

Geplande data:
  • 2 juni 2018 (LE/GB)
  • 23 juni 2018 (HA/DU)
  • 21 juli 2018 (HB/3VV)
  • 18 augustus 2018 (MA/MI)
  • 29 september 2018 (LO/DI)
  • 24 november 2018 (BL/NI)

We behandelen zowel de klassieke energiebaan als de uitbreiding van Masunaga. 
Maar dan zonder de Shiatsu. Enkel vanuit de Do-In gezien. Hoe gaaf is dit!

Mocht je niet alle dagen kunnen…geen punt! Je kunt je zowel voor het gehele programma inschrijven als voor losse dagen. Zolang er plek is, is je inschrijving flexibel. Minimaal 8, maximaal 16 studenten. Je krijgt les van 2 docenten.
- Claudia Heijdel
- Nelleke Staal

Meer over Claudia:
Claudia heeft de Do-In Yoga als bewegingsleer als nieuwe Yoga vorm geïntroduceerd voor het grote publiek: een yoga-vorm op basis van de Do-In, de meridianen en elementen-leer en het taoïsme. 
Meer eigentijds, meer speels en meer verbindend: terug naar je essentie, naar dat wat jou beweegt. “Als docent ben je de gids en begeleid je de deelnemers naar een manier van bewegen die natuurlijk is voor hun aard.” – zegt ze.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden bij de Do In school van Claudia:

Adres:
Yoga-Touch
Pasteurweg 53 (voorheen De Lasso 35)
2371 DW  Roelofarendsveen


 
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.