Bedrijfsnaam - Boodschap

De activiteiten per 1 september 2020

Klik hier om je interesse via de mail aan me door te geven. 
De inschrijving vind plaats aan de hand van de binnen gekomen betalingen. 

In plaats van de bekende shiatsu lessen, ga ik dit najaar nog verder met de online lessen op de woensdagen van 11-12 uur. In de besloten Facebook Groep: Stralend door de HERFST kun je mee doen, door me te mailen naar nestada@live.nl en door te geven dat je de lessen online wilt volgen. Ik stuur je een betaal link van € 20,- voor de 12 live momenten. Deze lessen kun je ook terug zien in de besloten Facebook Groep of via de YouTube link die ik je stuur wanneer je geen Facebook hebt. 

Hopelijk kunnen we dan in 2021 wel weer het ritme oppakken van de lessen op de maandagen. Maar dit wacht ik voor nu nog even af. 

Module Wondermeridianen 2020
In het najaar geef ik weer deze cyclus van 8 wonderlijke energiebanen in combinatie met de I Ching en hoe deze oer oude kennis en kunde toe te passen in het dagelijkse leven. Maar dan via de online manier. 
In de besloten Facebook groep: Denk niet zwart-Wit kun je zo in je eigen tempo door al deze bijzondere energiebanen. Door de eenheden krijg je het overzicht van hoe door deze bijzondere Wondermeridianen te gaan. Zo worden ze echt stap voor stap helder voor je. Vooral ook omdat ik ze helemaal vanuit jouw zelf met je doorneem. Je voelt ze dus ook in je eigen lichaam stromen. Doe er vooral je voordeel mee. 
EN als extra kom ik ook 8 keer op de 8e van de maand om 8 uur 's avonds met je samen in de groep, om ze één voor één met je door te nemen. 

Egypte reis:  8-12-2020 tot 15-12-2020
Is een Nederland reis geworden waar we de WINTERSE energiebanen zullen doornemen. Met een groep van max 10 komen we in een ruim huisje bijeen tussen de Sint en de Kerst.

Huiskamer shiatsu van 19.30 tot 21.30 uur
Over de shiatsu en hoe jezelf door middel van de energiebanen weer meer in balans te krijgen. Los van elkaar te volgen:

- 9 september, Tinnitus (oorsuizen)
- 7 oktober, Schildklierklachten
- 11 november, Overgangsklachten


Shiatsu behandelingen: iedere dinsdag en altijd volgens afspraak (via App of mail) 

laatst bijgewerkt: 02-09-2020