Bedrijfsnaam - Boodschap

Energetische shiatsu module / Meridianen jaar

Even tot nader bericht nog geen lessen mogelijk. Wel laat ik deze tekst hieronder staan, hopelijk dat het snel weer opgepakt mag worden. 

Vanaf maandag 7 september 2020 start het nieuwe shiatsu lesjaar weer. Zo'n eerste blok van 4 lesdagen is tevens een mooi moment om voor jezelf na te gaan of je met shiatsu aan de slag wilt gaan en ook om te ondergaan hoe fantastisch een energetische shiatsu behandeling feitelijk werkt / doorwerkt. Voor zowel de gever als ook voor de ontvanger gegarandeerd een rijke ervaring. 
Instromen kan per start van elk nieuw thema blok. 
Lestijden zijn van 11.00 - 16.00 uur, altijd op de maandagen. 
De KUNST van shiatsu is om te kunnen achterhalen waar de oorzaak van een ziekte of disbalans  vandaar komt. Dus in plaats van heel klacht gericht te gaan behandelen, ga je met het gehele lichaam op ontdekkingstocht. 

Tijdens deze jaarmodule kun je ook een los thema blok volgen. 

September: De Long en de Dikke Darm (element Metaal)
Hier gaan we uitgebreid de armen behandelen in rugligging met extra aandacht voor de nek en schouders. 
Goed bij huid-, long- en darm aandoeningen  

Oktober: De Milt en Maag (element Aarde)
Tijdens deze lessen gaan we uitgebreid de benen behandelen.
Vooral goed bij 'vol zitten' in je hoofd, het piekeren en zorgen vooral voor de ander, maar ook fijn om te behandelen bij vrouwelijke hormonale schommelingen.

November: Blaas meridiaan (element Water)
Deze energiebaan is de langste van de 12, dus logisch dat we hier een hele maand voor nodig hebben om helder in beeld te krijgen. En dan nog is het flink aanpoten. Al het oude dat je achter je mag laten, blijft ook in het jaar van de behandelingen. Om zo in het nieuwe jaar met weer frisse energie aan de Nier energiebaan te beginnen. 
We nemen de benen, de rug, de nek en hoofd mee met de behandeling.


Programma 2021
Januari: De Nier meridiaan
Deze krachtige vrouwelijke energiebaan staat voor alle hormonale functies. Maar ook de Burn Out, heftige vermoeidheid, bijnieruitputting komen aan bod. 

Februari: Lever en Galblaas (element Hout)
Deze energiebanen zorgen ervoor dat je op ziels-level beter snapt wat er echt toe doet. Dus de daadkracht en de vorm om ook echt keuzes te maken en beslissingen te nemen. Je creatieve kant kan je verder ontplooien. 
Ze hebben invloed op je psyche, de spijsvertering, de spieren, banden en pezen en opent de ogen. Je leert hoe shiatsu toe te passen in zijligging. 

Maart: Hart en Dunne Darm (element Vuur)
Dit Koninklijk Vuur duo staat voor je bewustzijn. Hoe je emotioneel reageert op je omgeving. Twinkelende ogen en een open, warme, verstandige levenshouding zijn signalen dat het hart goed functioneert. De Dunne Darm verheldert het denken door het scheiden van het zuivere en het niet zuiveren. En helpt bij het verwerken van heftige shock. Je leert de borst, armen, handen en pinken te behandelen in zijligging, rug- en buikligging. 

April: De Hartbeschermer en de DrieVoudige Verwarmer
Je leert hier hoe jezelf te beschermen en je weerstand te verhogen. 
Vooral ook op emotioneel gebied en bij langdurige stress gerelateerde klachten een must om te herkennen en te kunnen toepassen. Maar ook bij 'vage' of meerdere klachten tegelijk zijn deze 2 energiebanen heerlijk om te behandelen. 

De Dagindeling:
- 10.30 Koffie en of thee
- 11.00 Praktijk
- 13.00 Lunch
- 13.30 Praktijk
- 15.45 Nabespreken en afronden
- 16.00 Einde les

Samen met je van te voren ontvangen digitale werkboek, heb je zo een compleet overzicht van weer een onderdeel vanuit de KUNST van de klassieke Shiatsu. 
Voor een papieren versie vraag ik € 20,- per stuk.

En bekijk ook m'n zelfgemaakte video's per onderdeel op mijn YouTube kanaal NESTADA

AANMELDEN: 
Geef me via de mail door dat je interesse hebt, zodat ik wel of niet  in september kan starten. 

LOKATIE:
Van Bylandtstraat 102
2562 GD  Den Haag 
Ik heb een gratis parkeerkaart voor je en met het OV stap je op nog geen 5 minuten lopen uit tram 11 (halte Weimarstraat) of RR 3 (halte Laan van Meerdervoort) 


Geplaatst: 02-09-2020