Bedrijfsnaam - Boodschap

Energetische shiatsu module / Meridianen jaar

Max 6 deelnemers!

Vanaf maandag 6 januari 2020 start het nieuwe shiatsu lesjaar weer. Zo'n eerste blok van 4 lesdagen is tevens een mooi moment om voor jezelf na te gaan of je met shiatsu aan de slag wilt gaan en ook om te ondergaan hoe fantastisch een energetische shiatsu behandeling feitelijk werkt / doorwerkt. Voor zowel de gever als ook voor de ontvanger gegarandeerd een rijke ervaring. 

Instromen kan per start van elk nieuw thema blok. 
Zie de agenda voor de data.
Lestijden zijn van 11.00 - 16.00 uur, altijd op de maandagen. 

De KUNST van shiatsu is om te kunnen achterhalen waar de oorzaak van een ziekte of disbalans  vandaar komt. Dus in plaats van heel klacht gericht te gaan behandelen, ga je met het gehele lichaam op ontdekkingstocht. 
Welke van de 12 energiebanen stroomt er lekker of waar voel je eventuele blokkades. Het zou dus zomaar kunnen zijn, dat de oorzaak van een aandoening wat verder op de energiebaan zit of op een hele andere energiebaan. 

Door theorie met veel praktijk te combineren ervaar je wekelijks zelf wat deze diverse energiebanen in je lichaam doen. Waar lopen ze precies en hoe kun je ze het beste behandelen. Je krijgt dus zelf ook vele shiatsu behandelingen tijdens deze energetische shiatsu module.

De lessen worden ondersteunt vanuit de 5 elementen leer en de orgaanklok, waarbij een meridiaan 2 uur een 'hoogte en diepte' punt kent.
Tijdens deze jaarmodule kun je ook een los thema blok volgen. 
Er zijn totaal 8 blokken. 


De Nier meridiaan, deze krachtige vrouwelijke energiebaan staat voor alle hormonale functies. 
Bijnieruitputting, Burn-Out en heftige vermoeidheid hoor ik helaas te vaak om me heen. Tijdens deze lessen leer je veel over je eigen Oer energie. 

Lever en Galblaas energiebanen.
Deze energiebanen zorgen ervoor dat je op ziels-level beter snapt wat er echt toe doet. Dus de daadkracht en de vorm om ook echt keuzes te maken en beslissingen te nemen. Je creatieve kant kan je verder ontplooien. 
Je leert hoe je shiatsu kunt toepassen in zij- en rugligging. Met vele strekkingen en manipulaties. Maar je leert ook met meer dan alleen je handen en duimen te behandelen. 

Hart en Dunne Darm meridiaan (element Vuur)
Functie: Dit Koninklijk Vuur duo staat voor je bewustzijn. Hoe je emotioneel reageert op je omgeving. Twinkelende ogen en een open, warme, verstandige levenshouding zijn signalen dat het hart goed functioneert. De Dunne Darm verheldert het denken door het scheiden van het zuivere en het niet zuiveren. En helpt bij het verwerken van heftige shock. Je leert de borst, armen, handen en pinken te behandelen in zijligging, rug- en buikligging. 

De Hartbeschermer en de DrieVoudige Verwarmer
Functie: in het algemeen zorgen deze energie banen ervoor dat je weer lekkerder in je vel mag komen. Je weerstand te verhogen. Dus je letterlijk en figuurlijk weer staande weten te houden.doordat je innerlijke thermostaat het weer lekker doet. 

Data bijzondere verdiepingslessen:
- 27 jan Stemvorken met Maria
- 2 mrt Gembercompressen met Nelleke
- 30 mrt Psoas behandeling met Joanna
- 11 mei Moxa met Nelleke
- 8 juni Bo en Yu points
- 15 juni Hara


Na de zomervakantie de volgende onderwerpen onder voorbehoud van aantal deelnemers!

Long en de Dikke Darm (element Metaal)
Hier leer je de armen te behandelen in rugligging. 

Milt en Maag ( element Aarde ).
Hier gaan we uitgebreid de benen behandelen in rugligging.  

Blaas meridiaan (element Water)
Deze Mannelijke energie is zo van wezenlijk belang, dat ik hier wel een jaar over zou willen doceren. En dan nog tijd te kort kom. 

Inhaaldag: 7 dec 2020
Ruimte voor een inhaal les of een verdiepingsles naar keuze

Dagindeling:
- 10.30 Koffie en of thee
- 11.00 Terug koppelen vorige les en theorie nieuwe lesdag
- 12.30 Lunch
- 13.15 Praktijk shiatsu
- 15.45 Nabespreken en uitwerken behandeling
- 16.00 Les afsluiten

Je ontvangt per thema blok een werkboek via je mail. 
Voor een papieren versie vraag ik € 20,- per stuk.

AANMELDEN: 
Klik hier om je aan te melden voor het energetische shiatsu jaar. 

Adres: Nestada shiatsu praktijk
Van Bylandtstraat 102
2562 GD  Den Haag 


Geplaatst: 9-12-2019

 
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.