Bedrijfsnaam - Boodschap

Denk niet zwart-wit

Tijdens deze 2 daagse workshop over de I Ching leer je de basis vanuit de Dao, de I Ching, de Yin-Yang, de 5 elementen, de Wondermeridianen en de klassieke 12 meridianen.
Er zal veel theorie met elkaar gedeeld worden, maar wel vanuit een hele Hollandse kijk. 
Om deze zo veel omvattende stof ook toe te kunnen passen binnen onze praktijk.  


Indeling:
Dag 1: start met de uitleg over de Dao, I Ching, Yin en Yang en de 8 trigrammen. Wat 'betekenen' ze en welke invulling raakt jou het meeste

Dag 2: de gehele achter- en voorkant van het lichaam wordt vanuit de I Ching bekeken. Met de daarbij behorende 4 trigrammen en de wondermeridianen die voor elke trigram staat. Wat zegt je dit en wat kan je daar mee voor jezelf en later misschien in je praktijk. Hoe maak je een hexagram vanuit je eigen vingerafdrukken en wat kan je daar dan mee. 


Locatie:
De lessen worden gegeven op mijn praktijk adres: Van Bylandtstraat 102  2562 GD  Den Haag  (gratis parkeren in de straat)
Bij lekker weer buiten in de tuin, anders rondom de eettafel.

Data:
2 oktober 2020 van 13 - 16 uur
9 oktober 2020 van 10 - 16 uur


Bijdrage:
Gehele workshop a 2 lesdagen met totaal 9 docent contact uren: €80.-
Inclusief een zeer uitgebreid werkboek en lunch op de tweede dag

Aanmelden via: nestada@live.nl 
Algemene voorwaarden MapQuest Kaarten/routebeschrijvingen dienen alleen ter informatie. Alle risico is voor de gebruiker. MapQuest, Vistaprint en hun leveranciers zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, kwaliteit van de wegen, snelheid of gebruikersvriendelijkheid.