Bedrijfsnaam - Boodschap

Basis shiatsu module

Hoe kun je starten met shiatsu? Wat moet je doen, of wat is juist beter om niet te doen tijdens een shiatsu behandeling. Ik ben altijd zo ontspannen tijdens een behandeling van je. Er gebeurt vaak zoveel, maar ik kan het niet goed uitleggen. Als je hier drukt, voel ik het heel ergens anders.... 
...meer van dit soort vragen of reacties hoor ik met regelmaat. 
Vandaar dat ik de module Basis Shiatsu in het leven heb geroepen, om hier antwoorden op te geven. 

Door met je platte handpalm in te leunen vanuit je Hara, je eigen centrum, creëer je veiligheid en vertrouwen bij je cliënt. 
Deze ontvangt pure warmte en heling.Daarnaast leer je:
- rotaties
- strekkingen
- werken met duimdruk en knijper
- en werk je aan je eigen houding

Doordat de lessen puur uit praktijkuren bestaan, ervaar je aan den lijve hoe je shiatsu kunt ontvangen en ook hoe deze te geven. Steeds stap voor stap en met voldoende ruimte om uit te wisselen. Juist om hier heel bewust mee bezig te zijn, ervaar je op deze vrijdag avonden een staat van ZIJN binnen in je hele lijf, ziel en zaligheid. 

De groepen zijn nooit groter dan 12 personen, waardoor de persoonlijke begeleiding gegarandeerd is. Mijn shiatsu collegae Marcel Vogels zal tijdens deze module met regelmaat aanwezig zijn ter ondersteuning van de lessen. 

Deze shiatsu basis module heeft deels ook een speels karakter, daar we allemaal de werkweek erop hebben zitten en ontspannen met het weekeinde willen beginnen. 

De los te volgen module kan ook als bij- of nascholing gezien worden, voor als je al werkt als therapeut. Kortom, een ieder is meer dan welkom. 

Mocht je interesse hebben, om deze basis shiatsu te willen leren, neem gerust contact met me op: nestada@live.nl

De reader ontvang je digitaal na ontvangst van het lesgeld. 

Data en Thema
- Zie op deze site De Agenda
Of klik hier voor de link.

Locatie en Tijd 
- Elke vrijdag avond van 19.30 - 22.00 uur 

Zie Tarief voor informatie qua het financiële deel.

Zie Agenda voor meer data. 
Klik hier om je aan te melden via de mail. 

Laatst bijgewerkt: 9-3-2019